Tweede aflevering van 'Don't Worry Be Happy' met Jo Lernout

woensdag 17 april 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

In de tweede aflevering van 'Don't Worry Be Happy' word je rondgeleid bij Jo Lernout. De voormalige high tech miljonair leidt samen met zijn Filipijnse schoonfamilie een rustig leven in een arme wijk in Angeles City.

Jo Lernout was stichter en eigenaar van het vroegere bedrijf Lernout & Hauspie. In de jaren '90 stond Jo met zijn bedrijf aan de absolute top van de technologiemarkt. Investeerders van overal ter wereld, waaronder Microsoft-bons Bill Gates, kochten aandelen in L&H. Maar het bedrijf ging ten onder aan een veroordeling wegens fraude. Jo Lernout verloor in één klap zijn hele fortuin en leeft sindsdien met zijn vrouw Annie en haar familie op de Filipijnen.

'Don't Worry Be Happy', donderdag 18 april om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'MORTEN' (foto: AVROTROS - © Jaap Vrenegoor 2019)

Marijn Flanders krijgt een opdracht van Evelien Bax om op zoek te gaan naar de schrijfster van het Maison Neuf-manuscript: Eva Laurillard, en komt tot een schokkende ontdekking over haar eigen verleden. De chanteur van Morten Mathijsen blijkt over een nog heel ander wapen te bezitten, waardoor niet alleen de relatie met Evelien Bax op het spel komt te staan maar ook die met zijn vrouw Esther.

'MORTEN'; om 21.15 op NPO 3.

Dossiers