'Thuis': week 25 (2019) - PREVIEW

zaterdag 15 juni 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Marianne is jarig en Christine twijfelt. Tom krijgt onder zijn voeten, Tamara plaagt Dries. Joren voelt zich schuldig. Christine breekt en Bob is zwaar aangedaan. Nancy is in shock.

 


 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 17 juni 2019 - aflevering 4654
Dieter heeft een en ander te vertellen aan Tamara. Marianne is jarig. Frank kan maar niet geloven wat hij gezien heeft. Jacques zoekt contact met Bill. Christine zit met enkele twijfels.

Dinsdag 18 juni 2019 - aflevering 4655
Tania geeft Tom onder zijn voeten. Nancy heeft een beslissing genomen en houdt voet bij stuk. Tamara kan het niet laten om Dries te plagen. Waldek mist Thilly en denkt dat ze doorgaat met haar leven zonder hem. Tom is trots op Stan.

Woensdag 19 juni 2019 - aflevering 4656
Dieter waarschuwt Marianne dat het spel dat ze speelt haar meer zal doen verliezen dan winnen. Dries krijgt de resultaten van zijn masterproef. Tim hoort dat Joren niet is opgedaagd voor zijn examen.

Donderdag 20 juni 2019 - aflevering 4657
Joren voelt zich schuldig en biedt zijn verontschuldigingen aan bij Tim. Jacques en Waldek proberen Adil te overtuigen om door te zetten met zijn plannen. De start van de vrijgezellenavond van Bob en Christine wordt gegeven bij Boowie en het belooft voor beiden een interessante avond te worden.

Vrijdag 21 juni 2019 - aflevering 4658
Christine staat tegenover Bob en breekt compleet, na alles wat er de avond voordien gebeurd is. Ook Bob is zwaar van zijn melk. Rosa en Kobe krijgen minder goed nieuws en proberen toch nog iets te veranderen. Nancy voelt een shock doorheen heel haar lichaam gieren.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in Belgi. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers