'Thuis': week 16 (2019) - PREVIEW

zaterdag 13 april 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Paulien heeft het moeilijk en Tom wil Karin bedanken. Marianne voert weer iets in haar schild, Kobe stuurt zijn vader wandelen en Karin krijgt goede raad. Tom en Judith vinden steun bij elkaar. Bob is kwaad op Christine en Ann heeft het moeilijk op de verjaardag van Sandrine. Tamara is het niet eens met het gedrag van Dries. Vrijdag wordt Stevenson gelanceerd. Olivia probeert tot Adil door te dringen.


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:


Maandag 15 april 2019 - aflevering 4609
Paulien voelt zich niet gesteund. Tom wil Karin bedanken met een etentje. Nancy houdt de moed erin en begint aan het zwaardere werk. Judith is enorm nerveus; Tom kan haar geruststellen. Tania heeft Marianne uitgenodigd voor een etentje met Ann en Judith.

Dinsdag 16 april 2019 - aflevering 4610
Olivia en Lowie hebben besloten om het niet op te geven. Thilly wordt door Judith op haar plaats gezet. Marianne voert alweer iets in haar schild. Karin krijgt goede raad van Tom. Kobe stuurt zijn vader wandelen. Er staat Nancy een loodzware taak te wachten.

Woensdag 17 april 2019 - aflevering 4611
Tom en Judith vinden troost bij elkaar na een zeer moeilijk gesprek en dat heeft Thilly gezien. Christine haalt uit naar Lowie en Olivia, maar dat schiet bij Bob in een verkeerd keelgat. Ann heeft het moeilijk, want vandaag zou Sandrine jarig geweest zijn.

Donderdag 18 april 2019 - aflevering 4612
Frank is content met zijn vrouw en dat zal ze geweten hebben. De Withoeve heeft een drukke dag voor de boeg. Judith vindt dat ze gefaald is als dokter; gelukkig kan Ann haar opvangen. Tamara laat Dries voelen dat ze het niet eens is met zijn gedrag.

Vrijdag 19 april 2019 - aflevering 4613
Lowie en Bob hebben de ideale gelegenheid gevonden om te netwerken. De lancering van Stevenson gaat van start. Eddy heeft een belangrijke afspraak en de zenuwen zijn duidelijk aanwezig. Olivia doet haar best om tot Adil door te dringen.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers