'Thuis': week 12 (2019) - PREVIEW

zaterdag 16 maart 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Kaat heeft plannen en daar hebben Frank en Simonne zo hun twijfels bij. Judith is boos, Ann voelt zich schuldig. Tom schrikt na een gesprek met Stan. Emma is ongerust. Paulien koopt babyspulletjes en Rosa probeert Steven te ontzorgen. Tim heeft schuldgevoelens. Olivia en Lowie doen hun best voor Emil.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 18 maart 2019 - aflevering 4589
Judith is razend kwaad en ook Emma voelt zich radeloos. Frank en Simonne hebben hun twijfels bij de plannen van hun dochter. Tom wordt bedankt voor zijn moeite en steun. Tamara heeft het moeilijk als ze Adil en Paulien samen ziet. Leo beurt haar op.

Dinsdag 19 maart 2019 - aflevering 4590
Ann voelt zich schuldig en tegelijk begrijpt ze Judith niet meer. Femke en Peter hebben een moeilijke beslissing te nemen. Simonne vreest dat Frank zich in de nesten zal werken en ze zou wel eens gelijk kunnen krijgen.

Woensdag 20 maart 2019 - aflevering 4591
Ann volgt Tania's raad op. Tom knoopt een gesprek aan met Stan en schrikt toch wel van wat hij hoort. Emma is doodongerust over Judith. Peter doet een ontdekking die zware gevolgen heeft. Paulien en Adil kennen het geslacht van hun kindje.

Donderdag 21 maart 2019 - aflevering 4592
Rosa probeert de zorgen bij Steven weg te nemen en doet hem een leuk voorstel. Lowie toont begrip tegenover Kobe. Tom werkt Karin serieus op de zenuwen. Emma staat sterk in haar schoenen. Paulien koopt enkele babyspulletjes.

Vrijdag 22 maart 2019 - aflevering 4593
Emma wil enkel de waarheid horen. Karin kan haar hart luchten bij Tania tijdens een etentje. Steven gedraagt zich ongelofelijk nukkig. De schuldgevoelens steken de kop op bij Tim. Olivia en Lowie doen hun best om het Emil naar de zin te maken.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt Jeroen Meus mee.

'De Columbus', om 20.40 uur op En.

Dossiers