'Telefacts Zomer' volgt dinsdag een aantal flamboyante personen

maandag 8 juli 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Ze werken keihard, maar verbrassen al hun geld. Aan dure sportauto's, dikke villa's, spetterende feestjes, een perfect lichaam of aan hun huisdier, dat ze overladen met de grootste luxe.

Kan het nog decadenter? Welkom in de wondere wereld van de meest flamboyante families van Groot-Brittannië.


'Telefacts Zomer' volgt op dinsdag 9 juli o.a. Aisleyne Horgan-Wallace, een televisiester die haar entree maakte in Big Brother 10 jaar geleden. Haar showbizzcarrière heeft haar een fortuin opgeleverd. 'Ik ben multimiljonair. Dat heb ik te danken aan hard werken, slimme zakendeals en mijn tieten', zo zegt ze zelf.

Nigel Turver is een autofreak die al zijn centen spendeert aan blitse sportwagens. 'Ik heb vijf Porsches gekocht in één maand. Daarvoor sloot ik een lening af: 1.700 euro per week. Misschien wat overdreven?'

Maar de grootste ster is ongetwijfeld Oscar, een chihuahua. Het beestje verjaart binnenkort en baasjes Lizzy en Patrick huren een party planner in. '8000 euro, alsjeblieft! Het is knettergek, maar onze chihuahua is ons kindje. Hij is onbetaalbaar'.

'Telefacts Zomer', dinsdag 9 juli om 22.35 uur op VTM.

Telefacts

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Op 21 juli viert België zijn Nationale Feestdag. Traditioneel schouwt koning Filip de troepen in de Wetstraat om daarna plaats te nemen op de tribune van het Paleizenplein. Het eigenlijke defilé kan dan van start gaan met het luchtdefilé en de nationale driekleur. Vervolgens is er de parade van de legereenheden die op verschillende plaatsen in het buitenland en ook in het binnenland actief zijn geweest. De veiligheids- en hulpdiensten: politie, brandweer, civiele bescherming en Rode Kruis sluiten de rij. Bijzondere aandacht is er voor '75 jaar bevrijding van België'. Een Britse Spitfire (1938) zal boven Brussel vliegen en er is een kolonne met een aantal historische voertuigen. Nieuw is dat zowel Defensie als Politie zich extra richten op de jeugd. Bij de Landmacht defileren er kadetten mee, bij de politie een groep Brusselse jongeren.

'Nationaal Defilé', om 15.10 uur op Canvas.

Dossiers