'Telefacts Zomer' volgt dinsdag een aantal flamboyante personen

maandag 8 juli 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Ze werken keihard, maar verbrassen al hun geld. Aan dure sportauto's, dikke villa's, spetterende feestjes, een perfect lichaam of aan hun huisdier, dat ze overladen met de grootste luxe.

Kan het nog decadenter? Welkom in de wondere wereld van de meest flamboyante families van Groot-Brittannië.


'Telefacts Zomer' volgt op dinsdag 9 juli o.a. Aisleyne Horgan-Wallace, een televisiester die haar entree maakte in Big Brother 10 jaar geleden. Haar showbizzcarrière heeft haar een fortuin opgeleverd. 'Ik ben multimiljonair. Dat heb ik te danken aan hard werken, slimme zakendeals en mijn tieten', zo zegt ze zelf.

Nigel Turver is een autofreak die al zijn centen spendeert aan blitse sportwagens. 'Ik heb vijf Porsches gekocht in één maand. Daarvoor sloot ik een lening af: 1.700 euro per week. Misschien wat overdreven?'

Maar de grootste ster is ongetwijfeld Oscar, een chihuahua. Het beestje verjaart binnenkort en baasjes Lizzy en Patrick huren een party planner in. '8000 euro, alsjeblieft! Het is knettergek, maar onze chihuahua is ons kindje. Hij is onbetaalbaar'.

'Telefacts Zomer', dinsdag 9 juli om 22.35 uur op VTM.

Telefacts

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers