'Sturm der Liebe': week 6 (2019) - PREVIEW

zondag 3 februari 2019
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 4 februari 2019 - aflevering 2726
Beatrice v0ebecca voor de trouw. Nu Ella weer beter is, kan ze Rebecca helpen met nieuwe voorstellen, maar een date met William leidt haar af. Desirée en Natascha hebben een verhelderend gesprek over liefde. Friedrich en Beatrice komen terug van hun verlovingsreis. Wanneer ze Gottfried ontmoeten, hebben ze allebeid een slecht gevoel bij hem. Werner ziet de bui al hangen.

Dinsdag 5 februari 20219 - aflevering 2727
Ella en William zijn gelukkig na hun romantische nacht samen, tot Ella een vreemd bericht ziet op Williams smartphone. Werner ontdekt dat Gottfried en zijn familieleden een probleem voor het Fürstenhof kunnen betekenen. André voelt zich bedrogen door Alfons en Hildegard. Desirée wil niet alleen een affaire met Nils en besluit om met hem op date te gaan.

Woensdag 6 februari 2019 - aflevering 2728
Gottfried wil graag met Christine reizen, maar geeft Werner de tickets voor een reis rond de wereld terug. In ruil daarvoor geeft Werner hem geld voor een reisfonds. Ella heeft een plan om Mrs. en Mr. Wrong in de val te lokken. Melli maakt zich zorgen over Anrdré en Alfons. Ze hebben nog steeds ruzie en het ziet er niet naar uit dat ze zich snel willen verzoenen. Natascha vraagt hulp aan Desirée voor haar audioboek, maar Desirée zit te veel met Nils in haar gedachten.

Donderdag 7 februari 2019 - aflevering 2729
Charlotte is geschokt wanneer ze ontdekt dat haar broer Gottfried verslaafd is aan gokken. Ella en Rebecca overhalen Beatrice om in intieme kring op het weiland te trouwen. André is gefrustreerd omdat een andere werknemer de ster heeft bemachtigd. Melli en Susan bedenken een plan om hem op te vrolijken. Tina's horloge is stuk en daardoor heeft ze de bus die ze moest halen voor haar eindexamen gemist. Boris, de zoon van de verzorger van Gottfried, stelt voor om met zijn auto te gaan.

Vrijdag 8 februari 2019 - aflevering 2730
Ella en Rebecca zijn blij dat ze de bruiloft van Beatrice en Friedrich succesvol hebben georganiseerd. Christoph Saalfeld erkent de lastige aandeelhoudersrelaties. Hij biedt Susan de aandelen van Adrian aan. Wanneer Friedrich te laat is voor de bruiloft, is Beatrice bang dat ze opnieuw alleen aan het altaar zal achterblijven. Ella probeert de bruid te kalmeren. André zoekt naar innovaties die zijn kansen op een ster vergroten. Boris raadt Tina aan om zelfstandige ondernemer te worden.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.00 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' (foto: Eén - © VRT/Toon Aerts 2018)

John ziet zijn plannen uitkomen en de pionnen op het bord bewegen zoals hij het voorzien had. Maar voor dat succes betaalt hij een veel hogere prijs dan hij voorzien had.

Slotaflevering van het eerste seizoen.

'Over Water', om 20.45 uur op Eén.

Dossiers