'Sturm der Liebe': week 49 - PREVIEW

zondag 2 december 2018

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 3 december 2018 - aflevering 2681
Clara heeft het erg druk met de Fashion Award. Ze denkt er zelfs aan om haar deelname te annuleren. Adrian schiet te hulp en ook William wil dat de modeshow een succes wordt. David is woedend op Beatrice. William ontdekt van wie de anonieme liefdesbrief in zijn locker is. Natascha is boos omdat ze niet op vakantie mag gaan door de modeshow van Clara.

Dinsdag 4 december 2018 - aflevering 2682
Werner is teleurgesteld omdat Susan niet naar de afterparty van de modeshow komt. David geeft zichzelf de schuld van zijn vaders dood. Adrian heeft een verrassing voor Clara. William ontmoet Ella's vriendin Rebecca.

Woensdag 5 december 2018 - aflevering 2683
Door Williams schuld is Rebecca te laat voor haar sollicitatie in het Fürstenhof. De gevoelens van Werner voor Charlotte blijven groeien. David ontdekt dat de USB-stick met de speech van Friedrich en Beatrice verdwenen is. Clara vertelt aan William dat Adrian haar ten huwelijk heeft gevraagd.

Donderdag 6 december 2018 - aflevering 2684
Beatrice wil een geheim aangeven bij de politie. Clara krijgt een aanbod van een Japanse ontwerper. Zal ze Adrian alleen kunnen achterlaten? William heeft het moeilijk met het aanzoek van Adrian aan Clara. Gelukkig is Ella er om zijn gedachten te verzetten. Werner doet een grote ontdekking.

Vrijdag 7 december 2018 - aflevering 2685
Tina brengt Beatrice naar het ziekenhuis nadat ze het bewustzijn verloor. Rebecca en Ella gaan als weddingplanners aan de slag voor Adrian en Clara. Michael is terug uit Italië en twijfelt nog steeds of hij Natascha een tweede kans wil geven. Melli gaat verder met haar adoptieaanvraag.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag omstreeks 17.45 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers