'Sturm der Liebe': week 44 (2019) - PREVIEW

zondag 27 oktober 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 28 oktober 2019 - aflevering 2916
Paul beseft dat Romy verliefd is op hem, maar hij heeft alleen gevoelens voor Lucy. Zal Romy eindelijk de waarheid opbiechten? André nodigt Jessica uit om bij de familie Sonnbichler in te trekken. Hildegard is hier nog steeds niet voor te vinden. Melli verdedigt Jessica, tot ze haar in de keuken tegenkomt, gekleed in enkel een handdoek. De oma van Alicia en Paul duikt op in het Fürstenhof.

Dinsdag 29 oktober 2019 - aflevering 2917

Viktor dringt er bij Alicia op aan om haar grootmoeder de waarheid over hun scheiding te vertellen, maar ze krijgt dat niet over haar hart. Christoph bekommert zich intussen over de oude dame. Paul is afstandelijk na de bekentenis van Romy. Charlotte is terug in het Fürstenhof, ze is blij Werner terug te zien. Ze brengen een romantische avond door, maar Werner vergeet daarbij een belangrijk detail. Xenia heeft erg veel pijn en Michael moet ingrijpen.

Woensdag 30 oktober 2019 - aflevering 2918
Op vraag van Werner wijst Charlotte het voorstel van Samia af. Wanneer haar grootmoeder zich opwindt en een kleine beroerte krijgt, geeft Alicia zichzelf de schuld. Ze vindt troost bij Christoph. Melli en Hildegard ergeren zich aan hun nieuwe bewoonster. Ze vragen André met Jessica te praten, maar zij windt hem gewoon rond haar vinger. Michael vindt Xenia arrogant en oppervlakkig, maar wanneer hij haar ziet huilen, gaat hij haar toch troosten.

Donderdag 31 oktober 2019 - aflevering 2919
Werner ziet het niet zitten om met Charlotte naar Tanzania te verhuizen. Hij doet er alles aan om haar te bewijzen dat het Fürstenhof hun thuis is. Alicia is overdonderd door de vraag van haar oma. Kan ze Christoph, na alles wat er gebeurd is, nog een kans geven? Xenia en Michael moeten toegeven dat ze elkaar verkeerd hadden ingeschat. André ontdekt dat Jessica tegen hem gelogen heeft en wil het daar niet bij laten.

Vrijdag 1 november 2019 - aflevering 2920
Na een leuke dag met Boris botst Xenia op Christoph. Charlotte probeert Werner enthousiast te maken voor het project in Tanzania, maar zonder succes. Het is duidelijk dat geen van beiden bereid is een compromis te sluiten. Hoe moet het nu verder met hun relatie? Fabien zet de video van Romy zonder toestemming op het internet.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers