'Sturm der Liebe': week 43 (2019) - PREVIEW

zondag 20 oktober 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 21 oktober 2019 - aflevering 2911
Nadat Robert voor André is moeten inspringen in de keuken, komt het tot een hevige discussie tussen hen. André gaat daarbij over de schreef. Jessica vraagt Christoph bedenktijd, maar hij zet haar nog meer onder druk.

Dinsdag 22 oktober 2019 - aflevering 2912

Christoph wil de strijd om Alicia niet opgeven, maar merkt tot zijn frustratie dat Jessica niet zo gemakkelijk te manipuleren is. Fabien helpt Valentina bij het bereiden van een Italiaans gerecht voor de theatergroep. De brief van Romy raakt niet tot bij Paul waardoor hij nog steeds niet begrijpt waarom hij niets van Lucy hoort. De situatie met Xenia zorgt voor strubbelingen tussen Natascha en Michael.

Woensdag 23 oktober 2019 - aflevering 2913
Christoph probeert alles om Eva te laten zwijgen. Boris is geschokt wanneer hij ontdekt wat zijn vader van plan is met Viktor. Christoph komt helemaal alleen te staan en Alicia en Viktor vinden elkaar. Fabien is in de wolken na zijn kus met Valentina, maar zij is minder enthousiast. Toch wil hij haar voor haar vertrek naar Parijs verrassen met een cadeautje.

Donderdag 24 oktober 2019 - aflevering 2914
Viktor waardeert het dat Jessica eerlijk is met hem. Eva heeft medelijden met Jessica, die geen geld of woning meer heeft. Ze vraagt Alfons om een kamer te verhuren aan Jessica, maar Hildegard is daar niet voor te vinden. Nu Paul vrede lijkt te hebben met de verdwijning van Lucy, overweegt Romy om de waarheid voorgoed te verzwijgen. Desirée komt opnieuw aan in het Fürstenhof en is verbaasd dat Nils en Tina nog steeds geen koppel zijn.

Vrijdag 25 oktober 2019 - aflevering 2915
Michael en Desirée maken zich grote zorgen over Fabien. Ondertussen is Nils in levensgevaar. Boris trekt zich het conflict in de familie erg aan en lucht zijn hart bij Alicia. Ze zijn bang dat de situatie uit de hand zal lopen en proberen samen voor een wapenstilstand tussen Viktor en Christoph te zorgen. Romy kan maar net voorkomen dat Paul haar brief leest.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers