'Sturm der Liebe': week 41 (2019) - PREVIEW

zondag 6 oktober 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 7 oktober - aflevering 2901
Uitgerekend op haar trouwdag staat Melli met een verkoudheid op. Er staat haar een grote verrassing te wachten: haar dochter Clara is voor het feest naar Duitsland afgereisd. André heeft intussen andere problemen, hij past niet meer in zijn trouwkostuum. Zijn broer Werner komt met een oplossing.

Dinsdag 8 oktober - aflevering 2902

Tijdens een wandeling met Jessica ontdekt Viktor dat hij zijn gevoelens voor Alicia onderdrukt heeft. Na een bezoekje aan de praktijk van Michael kan de trouwpartij eindelijk doorgaan. Paul vraagt Boris om hulp: hij wil weten wie de onbekende zangeres is.

Woensdag 9 oktober - aflevering 2903
Alicia is niet eerlijk tegen Viktor en verzwijgt de echte reden waarom ze niet samen kunnen zijn. Christoph kan zich er niet bij neerleggen dat zijn huwelijk voorbij is. Intussen wil Viktor zijn relatie met Jessica stopzetten. Romy is ervan aangedaan dat Paul op zoek is naar de onbekende zangeres. Zal ze hem haar geheim onthullen? Nils is gefrustreerd omdat de situatie tussen hem en Tina maar geen vooruitgang boekt.

Donderdag 10 oktober - aflevering 2904
Christoph geeft toe dat hij de gedachte van Alicia samen met Viktor niet kan verdragen. Paul vraagt Romy om hulp en hij herkent haar stem. Hij vraagt zich af wat zij met de geheimzinnige zangeres van zijn lievelingsliedje te maken heeft. Valentina kan Robert overtuigen dat ze nieuwe kleding nodig heeft. Zal ze zich aan het vooropgestelde budget kunnen houden? Jessica vermoedt dat Viktor hun relatie wil beëindigen.

Vrijdag 11 oktober - aflevering 2905

Viktor is geschokt door het nieuws van Alicia. Christoph merkt dat het niet goed gaat met haar en nodigt haar uit om te gaan schaatsen. André laat zich ten huize Sonnbichler goed bedienen. Wanneer Alfons merkt dat Hildegard ook nog eens de hemden van André strijkt, heeft hij er genoeg van. Wanneer Tina door een fout van Robert in de problemen komt, neemt Eva haar in bescherming.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers