'Sturm der Liebe': week 3 (2019) - PREVIEW

zondag 13 januari 2019
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 14 januari 2019 - aflevering 2711
André voelt zich oneerlijk behandeld na een meningsverschil met Michael. Natasha en Melli proberen de mannen te verzoenen. De USB-stick waar Beatrice naar op zoek is, is veel dichterbij dan ze denkt. Ella is heel gelukkig omdat alles beter gaat met William. Rebecca worstelt in tussentijd met haar gevoelens voor William. Oskar wil Tina helpen met de baby, maar Tina maakt hem duidelijk dat er geen toekomst meer is voor hen, ook niet nu David op de vlucht is.

Dinsdag 15 januari 20219 - aflevering 2712
Charlotte vindt het absurd dat Alvarez een assistent zou zijn van Barbara von Heidenberg. De situatie tussen Friedrich en Werner gaat van kwaad naar erger. Ella ontwijkt haar droomman William om niet in verleiding te komen. William daarentegen zit met twijfels. Na een gesprek met Nils denkt hij na over hoe serieus zijn relatie met Ella is.

Woensdag 16 januari 2019 - aflevering 2713
Beatrice flirt verder met Alvarez. Friedrich is er niet gerust in en vraagt haar om voorzichtig te zijn. Psycholoog dr. Martin Hofstädter komt langs in het Fürstenhof om met het personeel te praten over de werksfeer. William en Ella beleven een romantische nacht, terwijl Rebecca het koppel probeert te vermijden.

Donderdag 17 januari 2019 - aflevering 2714
Alvarez onthult aan Beatrice dat hij de weduwnaar van Barbara is. Hij probeert Friedrich en Werner een hak te zetten en gelooft dat hij Beatrice kan betrekken in zijn wraakplannen. William schrikt wanneer Nils toegeeft dat hij Desirée aantrekkelijk vindt. Alfons en Hildegard willen hun relatie nieuw leven inblazen. André adviseert Oskar om nog een laatste poging te doen om Tina's hart te veroveren.

Vrijdag 18 januari 2019 - aflevering 2715
Beatrice en Friedrich spannen samen met Werner om een einde te maken aan het plan van Alvarez. Hoewel William er zeker van is dat Rebecca en Nils een geweldig koppel zijn, beseffen de twee zelf dat er geen vonk meer is. Alfons vindt de nieuwe rolverdeling in hun huishouden maar niets, terwijl Hildegard houthakken geweldig vindt. Tina's kookopleiding loopt op z'n einde.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag omstreeks 17.35 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva Espa√Īa - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In AsturiŽ leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lťon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers