'Sturm der Liebe': week 29 (2019) - PREVIEW

zondag 14 juli 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 15 juli 2019 - aflevering 2841
Het plan van Viktor en Werner om op zoek te gaan naar nieuwe verdachten werkt. Alleen hadden ze zelf nooit verwacht dat deze persoon als verdachte aanzien zou worden. Christoph houdt Alicia op afstand na haar gevecht. Alicia ziet in hoe anders Viktor is dan zijn vader en begint te dromen. Na de teleurstelling met de vleugelpiano weten Michael en Natascha geen raad meer. Melli wil Wanja nog steeds helpen, maar Alfons wil zo snel mogelijk van hem af. Wanneer André dat verneemt, probeert hij het vuur aan te wakkeren.

Dinsdag 16 juli 2019 - aflevering 2842
Werners plannen zijn mislukt. Hij vertrouwt Susan toe dat hij er niet meer in gelooft dat zijn vrouw wordt vrijgelaten. Ondertussen biedt commissaris Meyser Charlotte een deal aan. André wordt steeds jaloerser op Wanja. Alicia onderdrukt haar gevoelens voor Viktor.

Woensdag 17 juli 2019 - aflevering 2843
Melli staat tussen twee vuren. Hildegard en Alfons zijn nog steeds overtuigd van Charlottes onschuld. Werner daarentegen begint te twijfelen en Susan maakt al snel gebruik van deze situatie. Wanneer Christoph ontdekt dat Paul zijn werk heeft afgestaan aan Romy in het restaurant, besluit hij een wedstrijd te organiseren om zijn ambitie weer aan te wakkeren. Ondertussen proberen Natscha en Fabien Michael te overtuigen om de piano te verkopen.

Donderdag 18 juli 2019 - aflevering 2844
Werner slaagt er eindelijk in om Charlotte te bezoeken, maar hij wordt afgewezen. Paul probeert tevergeefs Romy te overtuigen het aanbod van Christoph af te wijzen. Hij zoekt zelfs hulp bij zijn zus, maar Alicia weet niet wat ze kan doen om hem te helpen. Melli is verrast door Wanja's voorstel om samen met hem naar Rusland te gaan. Is Melli klaar om haar leven in het Fürstenhof op te geven?

Vrijdag 19 juli 2019 - aflevering 2845
Alicia en Christoph worden overspoeld door liefde wanneer ze moeten zorgen voor Tina's zoontje Tom. Om Melli ervan te overtuigen om met hem naar Rusland te komen wil Wanja haar met de lokale keuken kennis laten maken tijdens een etentje. André doet zijn best om Melli te overhalen om in het Fürstenhof te blijven. Wat zal ze kiezen?

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers