'Sturm der Liebe': week 27 (2019) - PREVIEW

zondag 30 juni 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 1 juli 2019 - aflevering 2831
Alicia en Viktor zorgen samen voor Jessica. Paul en Alicia leggen hun ruzie bij. Tina blijft bij haar beslissing om de politie de hele waarheid te vertellen. André maakt Wanja duidelijk dat hij gevoelens heeft voor Melli.

Dinsdag 2 juli 2019 - aflevering 2832
Charlotte ontdekt dat commissaris Meyser harde bewijzen tegen haar heeft. Melli, Hildegard en Alfons zorgen voor Wanja die doet alsof hij een lumbago heeft om dicht bij Melli te zijn. Romy en Fabien denken te weten wie de racefiets heeft gestolen.

Woensdag 3 juli 2019 - aflevering 2833
De gestolen fiets is terecht, maar de eigenaar dreigt met een negatieve recensie. Jessica is blij dat Viktor aan haar zijde staat. Hij vraagt zich af waarom Jessica in het Fürstenhof wil blijven in plaats van naar huis te gaan voor haar revalidatie. Werner blijft proberen om Charlottes ontschuld te bewijzen.

Donderdag 4 juli 2019 - aflevering 2834
Fabien wil een verklaring afleggen bij de politie. Wanja geniet van de zorg en aandacht. Om dichter bij Melli te komen, vraagt hij haar om een zelfgemaakte kruidencrème op zijn rug te smeren om de pijn te verlichten. Jessica is gekwetst nadat Viktor haar afwees.

Vrijdag 5 juli 2019 - aflevering 2835
Natascha vraagt Alicia om Fabien te hypnotiseren. Wanja en Melli ontdekken wat Hildegard en Alfons hebben gedaan met de kruidenmix. Werner worstelt met de dood. Charlotte is wanhopig wanneer ze het nieuws verneemt.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers