'Sturm der Liebe': week 25 (2019) - PREVIEW

zondag 16 juni 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 17 juni 2019 - aflevering 2821
Christoph wil een duur juweel kopen voor Alicia. Ondertussen is Alicia supergelukkig dat ze opnieuw op Taifun kan rijden. Fabien stelt Michael een vervelende vraag. Nils wordt onverwacht door Tina uitgenodigd om samen te koken.

Dinsdag 18 juni 2019 - aflevering 2822
Wanneer Boris een genereuze lening ontvangt, krijgt hij harde kritiek te verduren van Christoph. Werner vertelt Alicia zijn vermoedens over Christoph, maar ze gelooft hem niet. Alfons nodigt Romy uit voor een etentje. Ondertussen vraagt Hildegard aan André of Romy permanent in de keuken mag blijven werken.

Woensdag 19 juni 2019 - aflevering 2823
Viktor merkt geen vooruitgang bij Jessica. Hij wil haar helpen en probeert een afspraak te maken met een therapeut. Christoph is verrast dat Boris en Tina plotseling een koppel zijn. Melli komt terug uit Tokyo.

Donderdag 20 juni 2019 - aflevering 2824
Alfons regelt een sollicitatiegesprek voor Romy in Augsburg. Alicia's broer Paul verschijnt in het hotel om deel te nemen aan de triatlon nabij Bichlheim. Jessica is geschokt na het horen van haar diagnose. André en Melli hebben een meningsverschil over Japans eten.

Vrijdag 21 juni 2019 - aflevering 2825
Tina besluit om een auto te kopen en Boris besluit haar te helpen met een lening. Viktor en Jessica groeien dichter naar elkaar toe. Na de ontmoeting met Paul loopt Romy op wolken.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers