'Sturm der Liebe': week 2 (2019) - PREVIEW

zondag 6 januari 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 7 januari 2019 - aflevering 2706
Ella krijgt een liefdesdroom na het drinken van het bronwater dat volgens Hildegard en Alfons magisch is. Oskar probeert zo goed mogelijk voor Tina te zorgen nu David op de vlucht is. Melli en André spelen een spelletje schaak, maar wanneer Melli wint, eist André een herkansing en daar komt ruzie van.

Dinsdag 8 januari 20219 - aflevering 2707
Rebecca heeft gehoord dat Werner de vader is van William, maar ze verzwijgt het nog voor William zelf. Beatrice flirt erop los met Diego. André verrast Melli met een picknick.

Woensdag 9 januari 2019 - aflevering 2708
Werner en William hebben eindelijk een eerlijk gesprek. Beatrice blijft nadenken over hoe ze Friedrich voor altijd kan uitschakelen. Desirée stelt William voor om in haar flat te wonen. Alfons bakt een taart voor Tanja, maar er wordt helaas niet gesmuld van zijn creatie.

Donderdag 10 januari 2019 - aflevering 2709
Susan heeft Rebecca en Ella verboden om Naomi's bruiloft te organiseren. Maar Ella ziet nog een laatste kans om de klus te klaren wanneer ze ontdekt dat er een probleem is met de juwelier. André heeft een verrassing voor zijn collega's. Desirée heeft zichzelf buitengesloten uit haar appartement. Nils helpt haar naar een oplossing te zoeken.

Vrijdag 11 januari 2019 - aflevering 2710
Er is een geschil tussen Werner en Friedrich over de bouw van de boomhut. Rebecca is verbluft wanneer ze merkt dat ze gevoelens krijgt voor William. Zij en Ella hebben als kind aan elkaar beloofd dat er nooit iemand tussen hen zou komen staan. Hildegard plant een verrassing voor Alfons.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag omstreeks 17.45 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers