'Sturm der Liebe': week 19 (2019) - PREVIEW

zondag 5 mei 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 6 mei 2019 - aflevering 2791
Beatrice slaagt erin om Ella uit haar appartement te lokken waardoor Tina in gevaar is. Zal Charlotte haar zus kunnen tegenhouden? Op advies van Rebecca verzoent William zich met Werner. Ella besluit Bichlheim te verlaten. Ze laat een afscheidsbrief achter voor Tina.

Dinsdag 7 mei 2019 - aflevering 2792
Tina ligt in het ziekenhuis. Nils snelt naar daar, terwijl Susan en Alicia naar de plaats van het ongeval trekken. Werner en Charlotte vieren hun bruiloft met hun geliefden. Rebecca droomt weg over een even romantische bruiloft met William.

Woensdag 8 mei 2019 - aflevering 2793
Viktor en Christoph onderhandelen over de paardentherapie met Oliver. Nils en Boris zijn geschokt wanneer ze vernemen dat Tina in coma ligt. Beatrice vertelt Christoph haar grootste geheim. Alfons en Hildegard komen terug van vakantie. Melli merkt dat Alfons is vergeten dat ze gescheiden is van André. Ze vreest dat haar vader er erger aan toe is dan iedereen eerst dacht.

Donderdag 9 mei 2019 - aflevering 2794
Alicia doet een dramatische ontdekking wanneer ze met Viktor praat over zijn vergadering met Oliver. Wanneer Robert Eva niet kan vergezellen op een diner met William en Rebecca, werkt hij alles uit op het keukenpersoneel. Nils doorzoekt het bos in de buurt van het ongeval van Tina en vindt samen met Boris sporen van een gevecht. Alfons wil met Michael praten over zijn vergeetachtigheid.

Vrijdag 10 mei 2019 - aflevering 2795
Natascha en Michael staan voor het einde van hun boerderijavontuur. Bij een viering van de boerenvereniging in de Bräustüberl is Natascha genomineerd om Bichlheim te vertegenwoordigen in de verkiezing van de mooiste boerenvrouw in Opper-Beieren. Rebecca start haar zoektocht naar haar biologische moeder. Alfons is beschaamd wanneer hij zich Natascha's achternaam niet meer kan herinneren.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.00 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers