'Sturm der Liebe': week 16 (2019) - PREVIEW

zondag 14 april 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 15 april 2019 - aflevering 2776
William wijst Ella voorzichtig af. Na een paar duidelijke woorden beseft Ella dat zijn liefde voor haar is uitgedoofd. William zit met Rebecca in zijn hoofd en vindt haar verdwijning toch verontrustend. Alfons betrapt André en Susan. Beatrice realiseert zich dat haar teruggetrokken gedrag haar verdacht maakt. Tina begint aan haar eerste dag op de hotelschool. Michael wil dat Alicia in zijn dokterspraktijk komt werken.

Dinsdag 16 april 2019 - aflevering 2777
Terwijl Tina met haar verdriet worstelt, besluit Beatrice op reis te gaan. Het risico om Tina tegen te komen wanneer ze de baby bij zich heeft, wordt te groot. Rebecca en William genieten van hun geluk samen, tot ze ontdekken dat Ella tegen hen heeft gelogen. André probeert de camera van Fabien te stelen zodat zijn overspel met Susan niet aan het licht kan komen.

Woensdag 17 april 2019 - aflevering 2778
Tina heeft door dat er iets niet klopt met de baby van Beatrice. Susan kan voorkomen dat André alles aan Melli opbiecht. Ella verwijt het Rebecca dat William niets meer van haar wil weten. Michael verrast Natascha met een reis naar de VS.

Donderdag 18 april 2019 - aflevering 2779
Tina neemt een advocaat onder de arm om te bewijzen dat haar zoon Tom het kind is dat Beatrice heeft. Melli geeft haar relatie met André nog een kans. Charlotte betreurt het feit dat zij en Werner niet in de kerk kunnen trouwen. Werner probeert een oplossing te zoeken en gaat praten met Pastoor Rimpel.

Vrijdag 19 april 2019 - aflevering 2780
Alice is ontroerd wanneer Christoph een verjaardagsfeestje voor haar plant. Tina schakelt de politie in zodat ze een verklaring van Beatrice hebben over Tom. Rebecca helpt Werner en Charlotte met hun trouwlocatie. Michael en Natascha moeten noodgedwongen hun vakantie uitstellen.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.00 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers