'Sturm der Liebe': week 12 (2019) - PREVIEW

zondag 17 maart 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 18 maart 2019 - aflevering 2756
Ella wil met Rebecca niet over haar gevoelens praten, maar weet diep vanbinnen dat ze William nog niet los kan laten. Alfons wordt op aandringen van Hildegard onderzocht in het ziekenhuis. Michael laat hem allerlei onderzoeken ondergaan. Ondertussen kan Werner niet voorkomen dat het personeel met de staking doorgaat. Natascha krijgt een droomjob aangeboden.

Dinsdag 19 maart 20219 - aflevering 2757
Rebecca lucht haar hart bij William en praat vrijuit over haar gevoelens. Maar kiezen voor William betekent Ella kwetsen. Zal Rebecca kiezen voor de liefde van haar leven? Charlotte is verrast door Alicia's felicitaties voor haar verloving. Michael en Natascha brengen samen een romantische avond door, tot Michael ontdekt dat de manager van het cruiseschip waar Natascha zal optreden een oude aanbidder van haar blijkt te zijn. Hildegard heeft de staking van het personeel kunnen voorkomen.

Woensdag 20 maart 2019 - aflevering 2758
De relatie van Alicia en Christoph staat onder druk wanneer blijkt dat ze moeilijk kinderen kunnen krijgen. Rebecca is verward na een bekentenis van Ella. Alfons krijgt zijn uitslag in het ziekenhuis.

Donderdag 21 maart 2019 - aflevering 2759
André heeft een fotoshoot voor een magazine over eten. Alicia en Christoph praten over hun kinderwens. Rebecca en Ella werken weer samen om de trouw van Charlotte en Werner te organiseren. Nadat Alfons zijn diagnose heeft gekregen, start hij met een overdreven sportschema.

Vrijdag 22 maart 2019 - aflevering 2760
Elle en Rebecca zoeken naar een kantoorruimte voor het werk. Susan en André besluiten om hun kus geheim te houden. Hildegard is bezorgd over Alfons wanneer hij overdrijft met zijn fietstraining.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.00 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Maarten Breckx en Gilles De Bilde op VTM De Rode Duivels

België neemt het op tegen Rusland in het Koning Boudewijnstadion. De eerste twee landen uit elke poule plaatsen zich voor de eindronde van het EK.

'Kwalificatie Euro 2020: België-Rusland', om 20.25 uur bij VTM.

Dossiers