'Sturm der Liebe': week 1 (2019) - PREVIEW

zondag 30 december 2018

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 31 december 2018 - aflevering 2701
David doet er alles aan om Oskar een hak te zetten, maar Tina is hier niet mee opgezet. Werner en Friedrich zijn geschokt door het aanbod van Barbara. Ella en Rebecca ontdekken dat het trouwfeest van filmster Noami Krüger in het Fürstenhof doorgaat. Alfons krijgt slecht nieuws over de adoptie.

Dinsdag 1 januari 20219 - aflevering 2702
Tina en David maken zich zorgen over de baby nu de geboorte steeds dichterbij komt. Susan is enthousiast over het trouwconcept van Rebecca en Ella. Om Naomi te overtuigen van hun capaciteiten als wedding planners moeten ze het snel professioneel aanpakken. Alfons hoort dat de rechter meer weet over Melli's verleden. Gelukkig heeft Hildegard een idee om de rechter op andere gedachten te brengen. Werner probeert zijn angst voor Friedrich te verstoppen, maar wanneer Werner in een gevaarlijke situatie terechtkomt, lijken de rollen zich om te draaien.

Woensdag 2 januari 2019 - aflevering 2703
Tina en David zijn blij dat ze elkaar eindelijk hebben gevonden. Ella en Rebecca nodigen William uit als een bedankje voor zijn hulp in Bräustüberl. Maar William heeft alleen oog voor Ella. Melli is geraakt door de manier waarop Alfons zich voor haar inzet en een goed woordje doet in de rechtbank. Hildegard en Alfons doen er alles aan om de rechter te overtuigen van Melli's integriteit en dat ze bij de familie Sonnbichler hoort.

Donderdag 3 januari 2019 - aflevering 2704
David en Beatrice krijgen een aanvaring. Tina probeert David te kalmeren. Ella vertelt William een intiem geheim over zichzelf. Hildegard worstelt met het pianostuk dat ze wil brengen voor Alfons als verrassing. Gelukkig overwint ze haar angst bij Natasha.

Vrijdag 4 januari 2019 - aflevering 2705
Nadat Ella hoort dat William haar geheim aan Werner heeft verteld, wil ze niets meer met hem te maken hebben. William probeert het goed te maken en vraagt Rebecca om hulp. David herinnert zich een detail uit zijn verleden. Fabien krijgt goed nieuws. Hij mag meespelen in het schoolorkest, maar vreest dat Michael hem niet zal laten gaan met zijn verstuikte vinger.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag omstreeks 17.45 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers