Start Telenet Superprestige live op Play Sports

donderdag 11 oktober 2018

Goed nieuws voor de fans van het veldrijden, na enkele maanden afwezigheid gaat de Telenet Superprestige weer van start. Met de cross in Gieten krijgen de renners meteen een zwaar parcours voorgeschoteld, benieuwd of ook dit jaar de eerste manche van het seizoen onmiddellijk een prooi is voor Mathieu Van der Poel.

Het wordt een weekend om naar uit te kijken voor de golfliefhebbers! Op het programma staat de CIMB Classic, de CJ Cup en de British Masters. Nieuwsgierig hoe onze landgenoten Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts en Thomas Detry het er van afbrengen? Bij Play Sports zit je goed!

Ook de tennisfans hebben geen reden om te treuren, het ATP toernooi van Shanghai staat garant voor tennis op het hoogste niveau en nadert z’n eindfase. Alle kwartfinales, halve finales en de finale zijn opnieuw live te volgen bij Play Sports!

Daarnaast staan er in het volleybal twee topmatchen op het programma. Onze vaderlandse competitie gaat weer van start en met het duel tussen Gent en Maaseik krijgen we meteen een echte topaffiche! En op woensdag speelt Aalst z’n terugmatch tegen Teruel in de Champions League. Kan het de verloren heenmatch nog rechtzetten?

Verder is er nog het duel tussen Waterloo Ducks en Braxgata in de Audi Hockey League. Behaalt Watducks hun 7e overwinning op een rij of maken de Antwerpenaren een einde aan die indrukwekkende reeks?

Tenslotte is er nog de topper in de Euromillions Basket League tussen Charleroi en recordkampioen Oostende. Staat er ook dit jaar geen maat op de West-Vlamingen of zetten de Karolo’s de titelverdediger meteen onder druk?

Kortom, een week boordevol sport en voor ieder wat wils!

Voor meer info: ga naar playsports.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers