Spin-off van 'America's Got Talent' op Q2

vrijdag 11 januari 2019

Op 13 januari om 20.35 uur is er 'America's Got Talent: The Champions', een spin-off van 'America's Got Talent' waarin de strafste acts van over de hele wereld uit alle afgelopen seizoenen deelnemen.

In de eerste aflevering verschijnt de Schotse Susan Boyle, die in 2009 iedereen stomverbaasd achterliet in 'Britain’s Got Talent', op het podium. Blaast ze opnieuw iedereen omver met haar prachtige stem?

Jaren na de moorden in het Kappa-huis zijn de 'Scream Queens' terug bij Q2 op zondag 13 januari om 19.20 uur. In het tweede seizoen ruilt Decaan Munsch (Jamie Lee Curtis) het Kappa-huis in voor een verlaten ziekenhuis. Blijven ze hier gespaard van mysterieuze moorden of kunnen bizarre medische gevallen dienen als de perfecte dekmantel? Naast Jamie Lee Curtis zijn Emma Roberts, Lea Michele en Abigail Bresling ook terug van de partij.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers