Sfeervolle nieuwe week op Vitaya

vrijdag 7 december 2018

In de maand december dompelt Vitaya zich onder in de kerstsfeer. Vanaf 10 december staat er een heel resem aan romantische kerstfilms op het programma.

Op maandag 10 december is er om 20.40 de tv-première van de romantische komedie 'A Christmas to Remember' uit 2016 met Mira Sorvino, die in 1996 een Oscar won voor haar bijrol in de komedie Mighty Aphrodite. De beroemde tv-kok Jennifer Wade is net klaar met het opnemen van haar Kerstmis special. Na een stressvolle periode heeft Jennifer tijd voor zichzelf nodig. Ze besluit de auto te nemen en Kerstmis te vieren bij haar beste vriendin in een klein en rustig bergdorpje. Onderweg krijgt Jennifer een ongeluk en verliest ze haar geheugen. Een vriendelijke passant ontfermt zich over haar.

Op woensdag 12 december worden Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black om 20.40 uur samengebracht in de romantische komedie 'The Holiday' uit 2006. Amanda Woods is eigenares van een succesvol reclamebureau in Zuid-Californië. Ze heeft genoeg van de mannen en wil een nieuw hoofdstuk in haar leven aanvatten. Iris Simpkins zit in hetzelfde schuitje. Deze journaliste woont op het Britse platteland. Beide vrouwen komen in contact met elkaar via het internet en besluiten twee weken van huis te wisselen. Eens aangekomen in Californië raakt Iris al snel bevriend met scenarist Arthur en componist Miles. Ondertussen in Engeland maakt Amanda kennis met Graham, de knappe broer van Iris.

Op donderdag 13 december is er om 20.35 uur de tv-première van de familiefilm 'Heaven Sent' uit 2016 met Christian Kane en Marley Shelton. Maire en Billy Taylor zijn negen jaar getrouwd, maar hun huwelijk dreigt op de klippen te lopen. Wanneer het koppel geconfronteerd wordt met Taylor, een 8-jarig meisje dat weggelopen is uit de hemel, lijkt alles te veranderen.

Op vrijdag 14 december brengt Vitaya om 20.40 uur de tv-première van het romantisch drama 'Home for Christmas Day' uit 2017 met Catherine Bell, Victor Webster en Matreya Fedor. Alleenstaande moeder Jane wil altijd het beste voor haar dochter Betsy. Maar wanneer Betsy verliefd wordt op een soldaat, ziet Jane dit niet echt zitten. Zij verloor haar man, Betsy's vader, toen die bij het leger was. Om Betsy liefdesverdriet te besparen, doet Jane er alles aan zodat haar dochter de relatie zou verbreken.

Later deze maand staan deze kerstfilms ook op het programma: 'Christmas Note' met Jamie Lynn Sigler, 'Flight for Christmas' met 'Big Bang Theory'-actrice Mayim Bialik, 'Every Christmas Has a Story' met Lori Loughlin, 'Christmas in the Air' met Catherine Bell, 'The Family Stone' met Sarah Jessica Parker, Dermot Mulroney en Rachel McAdams.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers