Sergio Herman geeft stemadvies in 'Mijn Restaurant!'
Afgelopen dinsdag kregen we te zien hoe Eef en Michaël van restaurant Seaven in Blankenberge het eerste finaleticket in de wacht sleepten. Gemiddeld 656.749 live-kijkers waren getuige van hun geluk, wat een marktaandeel opleverde van 31,5% (VVA 18-54). Eef en Michaël hebben het rechtstreekse finaleticket van 'Mijn Restaurant!' in handen. Heel het team loopt er nog steeds op wolkjes. De twee West-Vlamingen staan op een zucht van de vervulling van hun droom: een eigen restaurant.
Alaise van Amber & Elodie en Ristorante Antica Locanda van Daniël & Rinaldo zijn genomineerd voor sluiting. Welk restaurant mag openblijven en naar de finale gaat, wordt bepaald door de kijkers. Zij kunnen hun stem uitbrengen tot zaterdagmiddag om 12.00 uur.
Om de kijker te helpen bij de keuze tussen Tongeren of Ekeren is er opnieuw gezorgd voor stemadvies. Dit keer gebeurt dat door één van de beste chefs van de Benelux: Sergio Herman, driesterrenchef van het alom geprezen Oud Sluis. Sergio bezoekt Alaise en Ristorante Antica Locanda, waar hij van de gerechten proeft om nadien zijn stemadvies uit te brengen. Wie verdient het volgens hem om in de finale van 'Mijn Restaurant!' te staan ?
Na het stemadvies krijgen de twee genomineerden het bezoek van Wout Bru. Hij komt de laatste puntjes op de i zetten, zodat ze klaar zijn voor de finale waar één van de twee duo's het zal opnemen tegen Seaven van Eef & Michaël.
STEM VOOR JE FAVORIETE RESTAURANT
Wil je dat restaurant Alaise in Ekeren open blijft?
SMS Ekeren naar 6677 (0,75 euro/stem)
Bel naar 0905-53 801 (0,75 euro/stem)
Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop.
Wil je dat Ristorante Antica Locanda in Tongeren open blijft?
SMS Tongeren naar 6677 (0,75 euro/stem)
Bel naar 0905-53 802 (0,75 euro/stem)
Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop.
Stemmen kan tot zaterdag 26 november om 12.00 uur. Het restaurant met de minste stemmen moet de deuren sluiten.
Stem vanaf nu in de nieuwe TV-Visie Poll. Wie moet als derde de deuren sluiten?