Sarah Bossuwť van 'K3 Zoekt K3' geeft danstips in VTMKZOOM-programma

zaterdag 8 oktober 2016

Sarah Bossuwť, bekend van 'K3 Zoekt K3', leert in 'Dance Squad' de kijkers hippe dansmoves aan en geeft elke week tips en tricks over alles wat met dansen te maken heeft. Zo toont Sarah in Dance Squad de 'Move van de week'.

Deze dansmove wordt stap voor stap uitgelegd zodat iedereen kan meedansen. Elke aflevering komt er ook een danscrew langs. Sarah zal als choreografe de dansgroepen verschillende opdrachten laten uitvoeren. Aan het einde van de aflevering zullen de danscrews moeten bewijzen hoe goed ze echt zijn. In de 'Final Dance' zetten de dansers hun beste beentje voor en geven ze een dansperformance. Kijkers die graag een dansles willen van Sarah kunnen deelnemen aan de wedstrijd op VTMKZOOM.be.


Sarah Bossuwé: 'Dansen is mijn passie! Daarom vind ik het super dat ik in 'Dance Squad' mijn kennis en danservaring mag overbrengen naar iedereen die graag danst.'

'Little Big Shot' Lewis komt langs
In de eerste aflevering van 'Dance Squad' komt danscrew Psycho B-Boys langs. Een van de leden van deze breakdancecrew is Lewis. Hij was eerder al op VTM te zien in het programma Little Big Shots. De Psycho B-Boys tonen in 'Dance Squad' een hippe breakdance choreografie. De jongens moeten ook een danstest ondergaan waarbij ze hun concentratie niet mogen verliezen. Sarah leert in deze aflevering de kijkers de populaire 'Single Ladies'-dansmove aan van Beyoncé.

'Dance Squad', vanaf 9 oktober, elke zondagochtend een nieuwe aflevering rond 8.30 in het VTMKZOOM-blok bij VTM. Herhaling op woensdag 12 oktober en zaterdag 15 oktober bij VTMKZOOM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De alleenstaande koning Charles van het koninkrijkje Baltamia heeft geen date voor het jaarlijkse kerstbal. Hij besluit contact op te nemen met Allison, zijn Amerikaanse jeugdliefde. Hij ontdekt dat Allison nooit is getrouwd en dat ze een 17-jarige dochter heeft. Charles vermoedt dat hij wel eens de vader zou kunnen zijn van het meisje.

'A Royal Christmas Ball', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers