Sarah Bossuw van 'K3 Zoekt K3' geeft danstips in VTMKZOOM-programma

zaterdag 8 oktober 2016

Sarah Bossuw, bekend van 'K3 Zoekt K3', leert in 'Dance Squad' de kijkers hippe dansmoves aan en geeft elke week tips en tricks over alles wat met dansen te maken heeft. Zo toont Sarah in Dance Squad de 'Move van de week'.

Deze dansmove wordt stap voor stap uitgelegd zodat iedereen kan meedansen. Elke aflevering komt er ook een danscrew langs. Sarah zal als choreografe de dansgroepen verschillende opdrachten laten uitvoeren. Aan het einde van de aflevering zullen de danscrews moeten bewijzen hoe goed ze echt zijn. In de 'Final Dance' zetten de dansers hun beste beentje voor en geven ze een dansperformance. Kijkers die graag een dansles willen van Sarah kunnen deelnemen aan de wedstrijd op VTMKZOOM.be.


Sarah Bossuwé: 'Dansen is mijn passie! Daarom vind ik het super dat ik in 'Dance Squad' mijn kennis en danservaring mag overbrengen naar iedereen die graag danst.'

'Little Big Shot' Lewis komt langs
In de eerste aflevering van 'Dance Squad' komt danscrew Psycho B-Boys langs. Een van de leden van deze breakdancecrew is Lewis. Hij was eerder al op VTM te zien in het programma Little Big Shots. De Psycho B-Boys tonen in 'Dance Squad' een hippe breakdance choreografie. De jongens moeten ook een danstest ondergaan waarbij ze hun concentratie niet mogen verliezen. Sarah leert in deze aflevering de kijkers de populaire 'Single Ladies'-dansmove aan van Beyoncé.

'Dance Squad', vanaf 9 oktober, elke zondagochtend een nieuwe aflevering rond 8.30 in het VTMKZOOM-blok bij VTM. Herhaling op woensdag 12 oktober en zaterdag 15 oktober bij VTMKZOOM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Streetdancer Luke beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdansers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren. Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam-wedstrijd.

'Step Up 3D', film uit 2010 met oa. Rick Malambri en Sharni Vinson, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers