Sandra Bekkari gaat samen met Tess Goossens voor alcoholvrije maand in 'Open Keuken'

zondag 3 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

De actie Tournée Minérale roept iedereen op om in februari geen alcohol te drinken. Ook Sandra Bekkari zet haar schouders onder dit initiatief en geeft in 'Open Keuken' een hele maand ideeën voor alcoholvrije cocktails en aperitiefjes.

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari is ook Tess Goossens van de partij om samen met haar te koken én te drinken! Naar aanleiding van Chinees Nieuwjaar op 5 februari krijgen de gerechten deze week bovendien een oosterse toets.

De dames zetten op maandag 4 februari de week in met gelakte kip met hoisinsaus, edamame en mango. De eerste mocktail van de week is een klassieker: een virgin mai tai. Dinsdag 5 februari staat er varkensvlees op het menu. Sandra en Tess serveren koolwraps met varkensreepjes en geroosterde ananas en klinken op het nieuwe jaar met een kiwi-mojito. Op woensdag 6 februari maken de dames dé Chinese hapjes bij uitstek: vegetarische dumplings. De midweek mocktail is een pink iced tea met rozenbottel.

Donderdag 7 februari schuift Tess aan voor een stevige maaltijdsoep met vis, die voorafgegaan wordt door een mocktail op basis van hibiscus. De week wordt afgesloten met een koekjes voor bij de thee. Sandra verrast Tess met amandelkoekjes en gemberballetjes. De eerste week van Tournée Minérale beklinken ze met de populairste cocktail van het moment: een virgin gin-tonic!

'Open Keuken met Sandra Bekkari', van maandag tot vrijdag om 18.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Down the Road' - seizoen 2 (foto: Eén - © VRT 2019)

De groep geniet van het trage leven midden in de natuur tijdens twee dagen wildkamperen. Geoffrey en Charlotte lijken in dit prachtige decor steeds meer tot elkaar aangetrokken te worden, terwijl Maarten zijn verliefdheid voor Saar maar niet kan loslaten. Na het wildkamperen wacht de groep een spannende uitdaging. Wie hoogtevrees heeft, kan die gaan overwinnen tijdens een 'deathride' van maar liefst 2 km lang.

'Down the Road', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers