Romi's toestand verslechtert zienderogen in 'Crème de la Crème' (preview!)

zondag 3 maart 2013

Vorige week kreeg Romi (Elisabeth Bungeneers) te horen dat de kankercellen in haar lichaam uitgezaaid zijn. Een harde klap die ook het leven van haar broer Elvis (Tom Van Landuyt) en hartsvriendinnen Mira (Tine Laureyns) en Jo (Joke De Bruyn) op z'n kop zet.

De emotionele achtste aflevering van 'Crème de la Crème' ontroerde 824.135 kijkers en klokte af op een marktaandeel van 26% (VVA 18-54, live +3).

Op maandag 4 maart krijgt Romi nog meer slecht nieuws te verwerken. Haar lichaam is op en de chemo blijkt niet aan te slaan. Een verdict dat ernstige implicaties heeft. In het ziekenhuis vindt Romi steun bij Hans (Stefan Perceval). Hij ziet ondertussen in dat hij fout is geweest en maakt Mira het één en ander duidelijk.

Elvis kan zich maar moeilijk neerleggen bij de diagnose van de dokter Lipski (Victor Peeters). En ook in zijn houtbedrijf gaat de situatie van kwaad naar erger. Er breekt staking uit bij de werknemers. Elvis vlucht weg van de problemen en veroorzaakt op die manier alleen maar extra irritatie bij alle partijen. Vooral Jos (Karel Deruwe) heeft het er moeilijk mee dat hij van zijn chef geen gehoor krijgt.

Niko (Rik Verheye) is nog steeds naarstig op zoek naar de identiteit van zijn vader. Hij heeft het even gehad met zijn moeder en trekt tijdelijk in bij Jo en Elvis. De situatie wordt al snel onleefbaar, vooral voor Jo. Wanneer ze te horen krijgt dat haar echtgenoot een kind heeft verwekt bij haar beste vriendin, wordt het haar allemaal te veel… Na een onthutsende mededeling van Alex (Ella-June Henrard) besluit ook Mira alle kaarten op tafel te leggen.

Met crèmerie Romi gaat het gelukkig beter dan ooit. Mira smijt zich echter zo hard dat ze alles en iedereen ontziet. Ze zet staalhard alles op alles om uit te breiden en naar het Kristalpark te verhuizen, maar over dat idee is niet iedereen even enthousiast. Vooral Pierre (Dirk Van Dijck) heeft het moeilijk wanneer hij verneemt wie het pand zal overnemen waaraan hij zijn hart heeft verloren. Ook internationaal doet crèmerie Romi het goed. Een grote ijscrèmegigant nodigt Mira uit om in Milaan op gesprek te komen. Pierre zal haar vergezellen, maar hun trip verloopt niet zonder slag of stoot…

'Crème de la Crème', maandag 4 maart om 20.30 uur op VTM.

Bekijk nu al de volgende aflevering!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op Eén.

Dossiers