Rode Duivels strijden verder voor EK-kwalificatie bij VTM

vrijdag 7 juni 2019

Ook in juni kunnen de voetbalfans terecht bij VTM voor de EK-kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels. Het nationale elftal is al toe aan hun derde en vierde kwalificatiewedstrijd voor het EK in 2020.

Op zaterdag 8 juni nemen zij het op tegen Kazachstan in het Koning Boudewijnstadion. Dinsdag 11 juni volgt daar ook de vierde kwalificatiewedstrijd tegen Schotland. Beide EURO 2020 kwalificatiewedstrijden zijn live te volgen bij VTM vanaf 20.25 uur.


De Rode Duivels doen het goed in de EK-kwalificatiewedstrijden en staan in hun groep op kop met 6 punten. Dankzij de 3-1 overwinning in hun openingswedstrijd tegen Rusland ontstond er al een 3-puntenkloof met achtervolgers Rusland, Kazachstan, Cyprus en Schotland. San Marino sluit de rangen met 0 punten. Kunnen de Belgische troepen hun kopplaats behouden?

Het wedstrijdcommentaar is bij beide wedstrijden van Dirk Deferme. Marc Degryse, Timmy Simons en Gilles De Bilde zijn zaterdag de gasten in de studio.  Dinsdag zijn Marc Degryse en Timmy Simons er ook bij.

Finale UEFA Nations League op zondag 9 juni live bij VTM
Op zondag 9 juni zijn onze Noorderburen aan zet in de finale van de UEFA Nations League. Nederland neemt het op tegen Portugal voor de eindwinst. Wie wint de eerste editie van dit voetbalkampioenschap? De wedstrijd is zondag 9 juni live te volgen bij VTM vanaf 20.25 uur. Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers