Rode Duivels donderdag live bij VTM tegen Rusland

woensdag 20 maart 2019
foto: © MEDIALAAN

De Rode Duivels blijven de volgende maanden opvallende gezichten bij VTM. De volgende maanden zijn ook alle kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020 van de nationale 11 live bij VTM te volgen.

Met België-Rusland is er morgen, donderdag 21 maart, een eerste belangrijke match in de campagne. Vanaf 20.25 uur is live te zien hoe de Duivels zich in het Koning Boudewijnstadion opnieuw meten tegen Rusland. De laatste aflevering van 'De Wereld Rond Met 80-jarigen' schuift daardoor een week op naar donderdag 28 maart.


Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme. Maarten Breckx verzorgt de presentatie en zit samen in de studio met analisten Gilles De Bilde en Timmy Simons.

Op zondag 24 maart volgt de tweede kwalificatiewedstrijd. De Rode Duivels zakken dan af naar Cyprus waar ze het in het GSP-stadion opnemen tegen het nationale elftal. Ook die wedstrijd is live te volgen bij VTM vanaf 20.25 uur.

Kwalificatie Euro 2020 - voorjaar:

BELGIË – RUSLAND: donderdag 21 maart 2019
CYPRUS – BELGIE: zondag 24 maart 2019
BELGIË – KAZACHSTAN: zaterdag 8 juni 2019
BELGIË – SCHOTLAND: dinsdag 11 juni 2019

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers