Qmusic-dj's Maarten en Dorothee spelen gastrol in 'De Buurtpolitie'

woensdag 14 februari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Bekende gezichten op donderdag 15 februari in 'De Buurtpolitie': het politiekorps is op zoek naar de ouders van een jonge tweeling die samen met hun hondjes op pad zijn.

De politie weet echter niet wie ze zijn en doet een oproep via social media, maar die levert niet meteen informatie op. Daarom willen Qmusic-DJ’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe graag helpen. Ze schakelen de luisteraars van Qmusic in om de familie van de broertjes op te sporen.

Maarten: 'Wij zijn uiteraard geen acteurs. Maar in 'De Buurtpolitie' kregen we de kans om onszelf te spelen. Alle mensen die meewerkten aan de aflevering waren superlief en daardoor was het van begin tot einde een super toffe ervaring. Het is fascinerend om te zien hoe professioneel en efficiënt er gewerkt wordt bij 'De Buurtpolitie'. Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar!'

Ook Dorothee had plezier op de set: 'Ik vond het super fijn om dit eens te mogen doen, het was de eerste keer voor mij. De sfeer achter de schermen was heel gezellig en op de set lekker uitgelaten. En de catering was ook dik oké!', lacht ze.

Benieuwd naar de acteerprestaties van de twee? Afspraak op donderdag 15 februari om 18.20 uur bij VTM.

Eén dag later, op vrijdag 16 februari, wordt overigens alweer een speciaal moment want dan is de reeks aan haar 500ste aflevering toe!

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie', elke weekdag om 18.20 uur bij VTM, met herhalingen elke dag om 12.05 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bargoens' (Eén)

Wielrenner Stig Broeckx werd voor dood achtergelaten na een valpartij tijdens de Ronde van België in 2016. Sindsdien vecht hij - tegen alle kansberekeningen in - voor een leven op eigen benen. Annelies Frans viert haar eerste nuchtere verjaardag in meer dan 20 jaar. Haar ontwenningskuur in Zuid-Afrika is een definitief keerpunt naar een nuchter leven.

Documentairereeks waarin Eric Goens zes verschillende personages volgt met elk een ontroerend verhaal van hun individuele strijd, een strijd waar niemand in een goede afloop gelooft, behalve... zijzelf.

'Bargoens', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers