Q2 en Vitaya volgende week

vrijdag 9 augustus 2019

Bij Q2 staat op dinsdag 13 augustus om 19.15 uur de terugmatch in de derde voorronde van de Champions League op het programma.

Club Brugge reist af naar Oekraïne voor hun duel tegen Dynamo Kiev. Ook op woensdag 14 augustus is er Europees voetbal te zien met de UEFA Super Cup om 20.40 uur. Liverpool FC neemt het als winnaar van de Champions League op tegen Chelsea FC, de eerste van de Europa League.


Bij Vitaya staat er een tv-première op de planning: op vrijdag 16 augustus wordt om 20.40 uur de Amerikaanse thriller Dating To Kill uitgezonden.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers