Play More highlights december 2018

vrijdag 7 december 2018

Oscar Beste Film. Oscar Beste Regie. Oscar Beste Muziek. Oscar Beste Decors. En nog 9 Oscarnominaties! Meesterverteller Guillermo Del Toro pikte een formidabele cast uit Michael Shannon, Sally Hawkins, Richard Jenkins, Octavia Spencer voor dit wonderlijke fantasierijke avontuur over een van de meest onwaarschijnlijke liefdesverhalen tegen de achtergrond van de Koude Oorlog.

Hartverwarmend, visueel adembenemend, sprookjesachtig en met een donker kantje.

'The Shape of Water'
Vanaf 15 december
Première op 15/12 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Synopsis
De dove schoonmaakster Elisa ontmoet in een overheidslabo een visachtig creatuur waarvoor ze snel empathie voelt. Ze scheppen een band en ze beslist om hem te helpen ontsnappen.

'Call Me By Your Name'
Vanaf 29 december
Première op 29/12 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Maak kennis met de nieuwe wonderboy van Hollywood! 'Call Me By Your Name' is een fantastische film over verleiding en begeerte en een van de mooiste zomerliefdes ooit op pellicule gezet. Een meesterwerk van regisseur Luca Guadagnino die ons eerder al verleidde met A Bigger Splash en Io sono l’amore. Het broeierige liefdesverhaal openbaart ook een machtig talent, Timothée Chalamet, die de filmwereld in razend tempo verovert. Met posterboy Armie Hammer vormt hij een verrukkelijk duo waar je je ogen niet van kan afhouden.

Synopsis
Elio kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. De twee jonge mannen kunnen het zeer goed met elkaar vinden.

'Pacific Rim: Uprising'
Vanaf 22 december
Première op 22/12 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Monsters, robots en … John Boyega. Jij dacht dat enkel Michael Bay mega-spektakelfilms maakte? Think again, want het vervolg op 'Pacific Rim' overtreft alle Bayhem die je maar kan bedenken met bombastische robot vs. monsters gevechten en epische destructie. Een charismatische John Boyega, een van de grote sterren van de nieuwe 'Star Wars' films, houdt zich dan weer wonderwel staande tussen al het popcornvertier, CGI-spielerei en de talrijke robo-battles. Blikschade gegarandeerd!

Synopsis
Jake Pentecost, de zoon van Stacker Pentecost, leidt een nieuwe generatie Jaeger-piloten om een nieuwe Kaiju-bedreiging te stoppen.

'The Disaster Artist'
Vanaf 8 december
Première op 8/12 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Hommage aan de beste slechtste film ooit. Wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien? De antwoorden zullen legio zijn, maar als je ooit het 'disasterpiece' van cult-regisseur Tommy Wiseau hebt gezien, zal je antwoord gegarandeerd 'The Room' zijn. Alleskunner en Hollywoodster James Franco brengt met 'The Disaster Artist' een ode aan regisseur Wiseau en de draaiperiode die uiteindelijk zou leiden tot een van de slechtste films ooit. Een komedie boordevol hilarische momenten, onvergetelijke dialogen en een krachttoer van James Franco.

Synopsis
Twee buitenstaanders besluiten hun droom na te jagen. Als de wereld hen afwijst, besluiten ze hun eigen film te maken. The Room blijkt uiteindelijk hilarisch slecht te zijn en groeit uit tot een cultfenomeen.

'Lady Bird'
Vanaf 16 december
Première op 16/12 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Must see coming-of-ageverhaal. Kate Winslet wordt algemeen aanzien als ‘de nieuwe Meryl Streep’, maar volgens ons hoort die eretitel toe aan een fantastische Amerikaanse actrice uit Ierland: Saoirse Ronan (Brooklyn). Haar vertolking in 'Lady Bird', een soort liefdesbrief aan tieners, is werkelijk fenomenaal en leverde haar dik verdiend een Oscarnominatie voor Beste Actrice op. Actrice Greta Gerwig, die haar regiedebuut maakt, werd bovendien de vijfde vrouw ooit en de eerste voor een debuutfilm, die genomineerd werd voor Beste Regie. Ga dit zien!

Synopsis
Californië, 2002. Christine McPherson is een rebelse leerling die op het punt staat af te studeren aan de conservatieve middelbare school. Ze wil gaan studeren in New York en aan haar familie ontsnappen.

'A Wrinkle in Time'
Vanaf 9 december
Première op 9/12 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Wervelend en oogverblindend Disney-avontuur. In dit SF-epos, gebaseerd op de immens populaire kinderboekenreeks, ligt het voortbestaan van de wereld in handen van een tienermeisje. Zet je schrap voor een intergalactische belevenis boordevol wonderlijke werelden, waanzinnige avonturen en kleurrijke plaatjes. Deze Disney-ruimtetrip kan ook nog eens uitpakken met kleppers als Oprah Winfrey en Reese Witherspoon voor en regisseuse Ava DuVernay (Selma) achter de camera. Spetterend is een understatement!

Synopsis
Als de wetenschapper Alex Murry plotseling verdwijnt, onderneemt zijn dochter Meg samen met broertje Charles Wallace en haar vriend Calvin O'Keefe een groots avontuur.

Persbericht oona/Telenet
http://www.telenet.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers