Phara De Aguirre opent aanval in 'De Slimste Mens'

zaterdag 6 oktober 2007

Afgelopen week waren Eric Van Looy en professor Rik Torfs opnieuw paraat met hun populaire quiz 'De Slimste Mens ter Wereld'. Vlaanderen zat maandag massaal klaar voor hun rentree. Maandag mag Phara De Aguirre de aanval openen.

Z


waar geschut en dat zal ook nodig zijn. Phara moet het maandag opnemen tegen VTM-nieuwslezer Dany Verstraeten en professor Van Bendegem. Verstraeten scoorde afgelopen week trouwens vier overwinningen op rij. Benieuwd of Phara De Aguirre hem het vuur aan de schenen kan leggen...

'De Slimste Mens ter Wereld', maandag 8 oktober rond 22.00uur op En.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers