Pedicure voor zebra's en duiken voor dummies in 'De Wereld van Bellewaerde'

donderdag 20 juni 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Morgen in de vierde aflevering van 'De Wereld Van Bellewaerde' wordt zebra Amber verwend met een pedicure. De behandeling is een spannende race tegen de klok, want de verdoving werkt uit na een uur.

Om ongelukken te vermijden, volgt dierenarts Melissa alles nauwgezet op.


Gregory presenteert elke dag de stunt- en diveshow veilig vanop de begane grond, maar voor één keer neemt hij letterlijk een sprong in het diepe: zijn stuntmannen en –vrouwen leren hem hoe hij kan duiken als een echte professional, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Voor dierenarts Melissa is het een lange dag. Zij bereidt samen met haar collega Edwin het vertrek voor van één van de bizons. Vooraleer de bizon de wilde natuur van Azerbeidzjan kan gaan verkennen, moeten ze het dier wel eerst in de vervoerbox krijgen en laat dat nu net niet zo evident zijn ...

'De Wereld van Bellewaerde', vrijdag 21 juni om 20.05 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers