'Op Weg met Jan' donderdag met ex-zeilster Evi Van Acker

woensdag 16 januari 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

Evi heeft in haar zeilcarrière zowat de hele wereld afgereisd, en ze verbleef twee derde van het jaar in het buitenland. Maar eigenlijk heeft ze van alle landen waar ze was weinig meer gezien dan de havens, het water en haar logies.

Nu ze de topsport vaarwel heeft gezegd, wil ze de wereld op een andere manier leren kennen, en Jan biedt haar die kans. Het wordt een reis met veel nieuwe, eerste ervaringen.

Evi komt over als een harde tante; als topsportster moest ze natuurlijk ook focus en discipline hebben. Maar aan Jan toont ze al snel haar goedlachse en warme kant, die totaal niet bij dat imago past. Ze vertelt zonder schroom hoe moeilijk het leven na de topsport haar valt, en hoe hard ze haar weg en zichzelf moet zoeken momenteel.

'Op Weg met Jan', donderdag 17 januari om 21.30 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers