Ontdek alle fascinerende troeven van IndonesiŽ in nieuwe 'Z-Trade' reeks

zondag 6 november 2016

IndonesiŽ, een land van meer dan 17.000 eilanden in zuidoost AziŽ met ongeveer 260 miljoen inwoners is veel meer dan een fantastische toeristische bestemming.

Het is een welvarend land dat in de loop der jaren een belangrijke handelspartner is geworden van Europa. Koffie, thee, garnalen, tonijn en palmolie zijn zeer kwalitatieve producten die bij ons op de tafel of in huis komen.


Misverstanden over sommige van die consumer-goods worden door Indonesië terecht van tafel geveegd. Nergens ter wereld worden traceerbaarheid, kwaliteitscontrole, transparantie en duurzaamheid zo hoog aangeschreven. Het land charmeert dan ook Europa.

In de nieuwe 'Z-Trade' reeks kan je vanaf maandag 7 november in 6 afleveringen alle fascinerende troeven van Indonesië zelf ontdekken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers