Ontdek alle fascinerende troeven van IndonesiŽ in nieuwe 'Z-Trade' reeks

zondag 6 november 2016

IndonesiŽ, een land van meer dan 17.000 eilanden in zuidoost AziŽ met ongeveer 260 miljoen inwoners is veel meer dan een fantastische toeristische bestemming.

Het is een welvarend land dat in de loop der jaren een belangrijke handelspartner is geworden van Europa. Koffie, thee, garnalen, tonijn en palmolie zijn zeer kwalitatieve producten die bij ons op de tafel of in huis komen.


Misverstanden over sommige van die consumer-goods worden door Indonesië terecht van tafel geveegd. Nergens ter wereld worden traceerbaarheid, kwaliteitscontrole, transparantie en duurzaamheid zo hoog aangeschreven. Het land charmeert dan ook Europa.

In de nieuwe 'Z-Trade' reeks kan je vanaf maandag 7 november in 6 afleveringen alle fascinerende troeven van Indonesië zelf ontdekken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers