Nisse en Mathilde ruilen voormalig bordeel in voor nieuwe woning in 'Blind Gekocht'

dinsdag 16 april 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Vorige week maakte Dina kennis met Nisse en Mathilde in 'Blind Gekocht'. Het jonge koppel uit Gent woont in een voormalig bordeel dat ze beschermen tegen krakers en inbrekers, maar nu willen ze andere oorden opzoeken.

Het liefst van al willen ze een afgewerkte woning met een tuin in het centrum van Gent, maar met een budget van 290.000 euro blijkt dat zo goed als onvindbaar te zijn. Aankoopmakelaar Béa zocht en vond de ideale woning in Gentbrugge, maar bij de eerste rondleiding kunnen Nisse en Mathilde zich enkel focussen op de minpunten. 'Bedankt om een lelijk huis te kopen voor ons', klinkt het teleurgesteld.

Interieurarchitect Bart: 'Het verbaast mij dat ze zoveel kleine details van het interieur opmerken. Als je ziet hoe ze nu wonen, dan is dat minstens even triestig als hier.'

Twijfel overheerst bij Kim & Cédric in Londerzeel: 'Waar zijn we aan begonnen?'
Bij Kim en Cédric zakte de moed in de schoenen toen ze hun nieuwe huis voor het eerst zagen. De confrontatie van het beperkte budget in een dure regio was heftig. 'Ik heb mijn eerste nachtmerrie gehad over het huis en ik hoop echt dat de meeste dromen bedrog zijn ...', zucht Kim. De experten zetten nu alles op alles om de woning op hun wensen af te stemmen, maar expert Bart heeft nog meer slecht nieuws voor de Londerzelenaars: wegens plaatsgebrek mogen er slechts 10 meubels de verhuiswagen in...

'Blind Gekocht', elke woensdag om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Martin Heylen (foto: Eťn - © VRT 2018)

In 'Zelfde deur, 20 jaar later' vond Martin Heylen antwoorden op de vraag: wat doet het leven met een mens, en wat doet een mens met het leven? Voor 'Kom op tegen Kanker' zoekt Martin patiŽnten en familieleden op die de voorbije dertig jaar hun verhaal deden in de uitzendingen van KOTK. Wat doet kanker met een mens, en wat doet een mens met de ziekte? Met jonge en oudere patiŽnten en nabestaanden praat hij over hun strijd en veerkracht, hervallen en weer opstaan, en over lachen, troost en schoonheid in de moeilijkste fase van hun leven.

'Mensen Verzetten Bergen: Zelfde Deur, Zoveel Jaar Later', om 21.15 uur op Eťn.

Dossiers