Nieuwe serie 'Building Off The Grid' op Discovery

vrijdag 7 juni 2019

Leven in de natuur zonder basisvoorzieningen – voor de ene persoon een gruwel, voor de ander de ultieme droom. Want het gemis aan dagelijkse gemakken als elektriciteit en stromend water wordt ruimschoots goedgemaakt door de rust, de ruimte en vooral het spectaculaire uitzicht.

De nieuwe serie 'Building Off The Grid' volgt enkele van deze vrijheidsgenieters die hun dromen omzetten in daden en eigenhandig een onderkomen bouwen in de wilde natuur. Zoals Daniel en April die een stuk grond kochten in de Blue Ridge Mountains en daar tegen de heuvels een huis in de bomen willen bouwen, eveneens ondersteund door 16 oude telefoonpalen. Een flinke klus, want de palen moeten stuk voor stuk naar boven worden gedragen door Daniel en zijn vrienden. Maar het resultaat mag er zijn: een boomhut met buitendouche plus hottub en een uitzicht dat werkelijk adembenemend is. Zo mooi kan vrijheid zijn.


'Building Off The Grid', vanaf zaterdag 8 juni om 18.15 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers