Nieuwe afleveringen van 'De Powerpuff Girls' en 'Gumball' op Cartoon Network

zondag 31 maart 2019
Foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2019

De stad Townsville ziet eruit als een prachtige, bruisende stad, maar vergis je niet: er ligt kwaad op de loer! Er zijn maar drie meisjes die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup, ook wel bekend als 'De Powerpuff Girls'!

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen De Powerpuff Girls de hele wereld aan! Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nu echt is om als meisjes te vechten!


'De Powerpuff Girls' zijn terug met nieuwe afleveringen!
Vanaf 15 april, elke weekdag om 20.15 uur

Mis de nieuwste 'Powerpuff Girls' afleveringen niet, vanaf 15 april elke weekdag te zien om 20.15 bij Cartoon Network.

Geen grap: vanaf 1 april nieuwe afleveringen van 'Gumball'
Vanaf 1 april, elke weekdag om 16.15 uur

De familie Watterson is een doodgewone familie. Papa is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mama in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Welkom in 'De Wonderlijke Wereld van Gumball', waar normaal toch een beetje vreemd is...

Marathon Mix
Iedere woensdag om 12.20 uur

Kijk iedere woensdagmiddag vanaf 12.20 uur naar jouw favoriete series op Cartoon Network in de Marathon Mix. Iedere week zie je een nieuwe marathon, met onder andere 'Clarence' en 'Summer Camp Island'.

03/04 Clarence
10/04 Summer Camp Island
17/04 The Amazing World of Gumball
24/04 Craig of the Creek

Paaseieren rapen met de Looney Tunes!
Vanaf 18 april, van donderdag t/m dinsdag om 9.15 uur

Vier Pasen samen met de New Looney Tunes! Vanaf 18 t/m 23 april zie je de leukste films en afleveringen van de 'New Looney Tunes' voorbijkomen.

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in New Looney Tunes. Zie al je favorieten terug op tv, zoals 'Bugs Bunny', 'Daffy Duck', 'Tweety', 'Sylvester', 'Porky Pig', 'Yosemite Sam' en de hele Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden. De afleveringen voelen weer als vanouds, met meerdere korte films van vijf en halve minuut in een aflevering.

Nieuw seizoen 'Tom & Jerry'
Vanaf 15 april, elke dag om 17.30 uur

Geniet met heel de familie van het vierde seizoen van 'De Tom en Jerry Show'. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de eeuwigdurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!

Seizoen 4 zie je vanaf 15 april iedere dag om 17.30 uur, alleen bij Boomerang.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers