Nieuwe afleveringen van 'Ben 10' op Cartoon Network

zondag 10 maart 2019

Actie, spanning en heel veel plezier: dat zijn de ingrediënten van 'Ben 10'! In deze populaire animatiereeks volgen we de 10-jarige Ben Tennyson.

Wanneer hij op een dag een mysterieus horloge vindt, krijgt hij de kracht om te transformeren in verschillende aliens, elk met hun eigen, geweldige krachten!


'Ben 10' wordt wereldwijd door 182 miljoen individuen bekeken met 56 miljoen kinderen die inschakelden om de show in het derde kwartaal van 2018 te zien. De show is geproduced door Cartoon Network Studios en gecreëerd door Man of Action Entertainment ('Big Hero 6', 'Generator Rex'), met John Fang ('Mixels', 'Generator Rex') als uitvoerend producent.

'Ben 10', vanaf 11 maart elke weekdag om 20.35 uur bij Cartoon Network.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers