Nieuwe afleveringen van 'Ben 10' op Cartoon Network

zondag 10 maart 2019

Actie, spanning en heel veel plezier: dat zijn de ingrediŽnten van 'Ben 10'! In deze populaire animatiereeks volgen we de 10-jarige Ben Tennyson.

Wanneer hij op een dag een mysterieus horloge vindt, krijgt hij de kracht om te transformeren in verschillende aliens, elk met hun eigen, geweldige krachten!


'Ben 10' wordt wereldwijd door 182 miljoen individuen bekeken met 56 miljoen kinderen die inschakelden om de show in het derde kwartaal van 2018 te zien. De show is geproduced door Cartoon Network Studios en gecreëerd door Man of Action Entertainment ('Big Hero 6', 'Generator Rex'), met John Fang ('Mixels', 'Generator Rex') als uitvoerend producent.

'Ben 10', vanaf 11 maart elke weekdag om 20.35 uur bij Cartoon Network.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers