Nieuw seizoen 'Met Vier in Bed' start de zomer in Lissewege

zondag 9 juni 2019

'Met Vier in Bed' start het seizoen in het West-Vlaamse Lissewege, op een steenworp van Brugge en de Vlaamse kust. In 'het witte dorp' ligt Ikejime Chez Pierrot, de guesthouse van Pierre en Linda.

Het koppel heeft al een lange carrière in de showbizz achter de rug, meer bepaald als clown Papa Chico en assistente Vitamientje. 'Mijn eerste stappen zette ik bij VTM', herinnert Pierre zich, die opdook in programma’s als 'Schuif Af' en 'De Kinderclub'. Hun goochelacts combineerden Pierre en Linda met de uitbating van een restaurant, waar ze ook evenementen en showavonden organiseerden. Omdat die job te zwaar werd, maar ze toch niet stil wilden zitten, besloten ze een voormalige B&B in Japans thema over te nemen.


De naam 'Ikejime' behielden ze en ze voegden er 'Chez Pierrot' aan toe. De 5 kamers kregen wat meer showgehalte en verwijzen onder andere naar popiconen als Elvis Presley. Pierre en Linda blijven entertainers in hart en nieren: 'Mensen een goed gevoel geven, daar leven we voor'.

'Met Vier in Bed', maandag 10 juni om 21.10 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers