Nieuw seizoen 'De 25' start met meest romantische avontuurtjes

vrijdag 15 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

30 jaar VTM betekent ook een overvloed aan archiefbeelden. Daarom ging De 25 nog eens snuisteren in de rijke geschiedenis van MEDIALAAN om de verrassendste, grappigste en ontroerendste momenten te bundelen in thematische countdowns.

Het vierde seizoen van het archiefprogramma, dat zaterdag 16 februari van start gaat, belooft dit keer o.a. de plezantste broers en zussen, de mooiste missers en de fanatiekste feestbeesten op een rij te zetten. Vorig seizoen waren de fragmenten goed voor gemiddeld 472.000 kijkers en 30% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld). Dit seizoen voorziet Q-dj Vincent Fierens de afleveringen van een vrolijke voice-over-noot.

Op zaterdag 16 februari hangt er liefde in de lucht bij 'De 25'. Het vierde seizoen gaat van start met een Valentijnsuitzending, waarin 'De 25' meest romantische avontuurtjes van VTM worden bovengehaald. Zo keek Ben Segers, de Kempische Casanova, in 'De Laatste 24 Uur' nog eens diep in de ogen van 3 van zijn 42 exen en ging Jens Den Doncker in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' wel héél ver voor een liefdesaanzoek. 'De 25' blikt ook nog eens terug op het droomhuwelijk van James Cooke en Jonas Van Geel én hun passionele kus. In 'Little Big Shots' bewees de kleine Lewis dat je niet vroeg genoeg aan de liefde kan beginnen. En ook voor Staf Coppens, die tot tweemaal toe een lief leerde kennen dankzij VTM, is een speciale plaats weggelegd in de romantische top.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt Jeroen Meus mee.

'De Columbus', om 20.40 uur op En.

Dossiers