Nathalie Meskens' eerste naaktscène en Cath Luytens eerste lief in 'Wat Een Jaar!'

vrijdag 14 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

De blauwe wonderpil Viagra doet zijn intrede, Marc Dutroux maakt een ongeoorloofde boswandeling en gabbers hakken zich een weg door de Vlaamse dansvloeren: bewijs genoeg dat de wereld niet stilstond in 1998.

Dat weten ook Cath Luyten en Barbara Sarafian, de gasten in de tweede aflevering van 'Wat een Jaar!'. Zij delen op zaterdag 15 september hun persoonlijke en professionele herinneringen aan het ninetiesjaar. Terwijl de 21-jarige Cath haar eerste grote jeugdliefde ontmoette, schitterde Barbara al als actrice op de internationale filmset van 8½ Women. Maar ook Nathalie Meskens en Jonas Van Geel zetten in 1998 hun eerste stappen in de showbizz: Jonas beleefde dolle avonturen op de planken van de musical Peter Pan en Nathalie gaf zichzelf – letterlijk – bloot in de film 'Blinker'. Hoe reageert Nathalie als ze in de studio wordt geconfronteerd met haar eerste naaktscène?

Gewapend met een Bacardi Breezer in de hand beantwoorden de teams vragen over 1998. Wie weet nog wat zanger George Michael mispeuterde in een openbare wc? Welke gratis informatiedienst werd geïntroduceerd? En in welke koers Johan Museeuw zwaar ten val kwam? Verder passeert ook de allereerste clip van K3 en 'There's Something About Mary', dé filmhit van 1998.

Ook muzikaal stuitert 1998 alle kanten op. Dat wordt duidelijk na een nieuwe, knallende medley van 14 hits uit 1998. Hoeveel artiesten kennen Cath en Barbara nog en hoeveel daarvan kunnen ze onthouden? De vrouw met het sterkste geheugen zorgt ervoor dat haar publieksaanhang met een mooie som geld naar huis mag.

'Wat Een Jaar!', zaterdag 15 september om 20.25 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Tijdens de 39e uitreiking van The Brit Awards treden onder anderen George Ezra, Dua Lipa, Rag'n'Bone Man, Sam Smith en Jess Glynne op. Dua Lipa en Anne-Marie zijn beiden vier keer genomineerd. 'Shotgun'-zanger George Ezra drie keer. Wie kan zijn nominaties verzilveren?

'The Brit Awards', om 22.30 uur op Q2.

Dossiers