Millenniumgekte met Guga Bal en Dina Tersago in 'Wat een Jaar!'

vrijdag 11 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Vliegtuigen zouden uit de lucht vallen, computer crashen en de mayonaise zou schiften! De millenniumbug zorgt in 2000 voor wereldwijde paniek.

Guga Baúl, toen een plichtsbewuste scholier, maakt zich echter weinig zorgen en zit met zijn hoofd vooral bij het EK, dat België samen met Nederland organiseert. Guga, grote fan van de Franse nationale ploeg, komt ‘Les Bleus’ zelfs tegen op hun trainingskamp in Oostende. Dina Tersago schrijft zich in 2000 in een vlaag van rebellie in voor Miss België en wint enkele maanden later tot haar eigen verbazing het felbegeerde kroontje. Ze houdt er een scooter, een auto, juwelen én een badkamer aan over. Die laatste heeft ze nog tegoed, nadat het badkamerbedrijf niet veel later failliet ging.


Koen en zijn gasten hebben zich nog maar net neergevlijd in de zetel wanneer ze de schrik van hun leven beleven. Uit een doos naast de zetel springt plots Ghostface tevoorschijn, de moordlustige anti-held uit de succesvolle Screamfilms die in 2000 aan zijn derde worp toe zijn. Kunnen de duo’s raden welke bekende Vlaming onder het masker verborgen gaat?

Benieuwd hoe Mad About You van Hooverphonic eruitziet in gebarentaal? Jonas en Nathalie beelden naar eigen vermogen deze en andere hits uit 2000 uit. Aan Guga en Dina om aan de hand van hun bewegingen uit te maken om welk lied het gaat. En wat maakt Jonas van Oma’s aan de top van K3?

'Wat een Jaar!' terug naar 2000, zaterdag 12 oktober om 20.25 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Veneti, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben benvloed. In Albani wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azi. In Cappadoci verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op En.

Dossiers