'Met Vier in Bed' sluit af met allereerste bezoek aan magisch Marokko

zondag 19 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Tijdens de laatste week van 'Met Vier in Bed', van maandag 20 tot en met donderdag 23 augustus, laat het programma Europa achter zich om voor de allereerste keer een bezoek te brengen aan het land van duizend-en-een-nacht, Marokko.

Slenteren in de souk van Marrakesh, een tocht door de Sahara-woestijn of genieten van de natuurpracht in het Atlasgebergte: het kan hier allemaal. 'Met Vier in Bed' bezoekt vier unieke overnachtingsplekken – van een meditatieoord tot een traditionele riad – en kroont de laatste weekwinnaar van het seizoen.

Maandag: Riad O in Marrakesh
'Met Vier in Bed' houdt halt in de drukke medina van Marrakesh. Verscholen in een wirwar van steegjes ligt Riad O van Caroline en haar zoon Manu. Caroline en haar man bezochten Marrakesh in 2001 en waren zo onder de indruk van de stad dat ze nadien elk jaar terug gingen. Ze beseften dat hun toekomst hier lag en besloten een pand te zoeken in de stad om een B&B te beginnen. Ze werden verliefd op een traditionele riad, maar omdat het koppel nog te veel werkverplichtingen had in België, lieten ze de dagelijkse leiding over aan hun zoon Manu. Riad O heeft 5 kamers en combineert authenticiteit met de luxe van een hotel. 'Onze stijl is modern Marokkaans', legt Manu uit. De meubels zijn strak, maar de Oosterse toets vind je terug in de stoffen, tapijten en lampen. De riad beschikt over een binnenplaats met zwembad en andere wellnessfaciliteiten.

'Met Vier in Bed', maandag 20 augustus om 21.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Down the Road' - seizoen 2 (foto: Eén - © VRT 2019)

Na een flinke portie adrenaline begint de groep aan de volgende etappe. Die brengt hen naar Kaapstad, een van de hoofdsteden van Zuid-Afrika. Er beginnen zich binnen de groep enkele vakantieromances te ontwikkelen en die brengen meteen een flinke portie drama met zich mee.

'Down the Road', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers