Makelaars Peter, Jeroen en Ma´tÚ openen huizenjachtseizoen in de Ardennen

zondag 21 oktober 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Van maandag 22 oktober t.e.m. donderdag 25 oktober zijn Peter, Jeroen en Ma´tÚ de Huizenjagers van dienst in de Ardennen.

De ongerepte natuur, pittoreske dorpjes en imposante kastelen maken van de Ardennen de perfecte locatie voor een vakantiewoning of een B&B. Wie schiet deze week de hoofdvogel af?

Makelaar Peter is een rasechte Antwerpenaar, maar zijn liefde voor de Ardennen is – net als voor zijn vrouw Nadine – ongelooflijk groot. In Vielsalm heeft hij nu al 2,5 jaar zijn eigen immokantoor. De tweede 'Huizenjager' heet Jeroen. Hij heeft Nederlandse roots en woont al zijn hele leven in de Ardennen. Hij werkt sinds 8 jaar bij een immokantoor in Durbuy en hij kent de Ardense mentaliteit op zijn duimpje. De laatste makelaar is Maïté. Zij is geboren en getogen in Rochefort en runt een eigen kantoor Honesty, want eerlijkheid is haar grootste troef.

Aflevering 1 op maandag 22 oktober:
De eerste opdracht komt van Kristel, Dirk en hun kinderen Connor en Kyra. Ze zoeken een hoeve in de regio van Durbuy waar ze een B&B kunnen opstarten voor 300.000 euro. Maar ze willen er natuurlijk ook een thuis van maken. Daarnaast willen ze ook een grote tuin voor een minicamping én plaats voor dieren. Gelukkig hebben de kopers ervaring met verbouwen, want er mag gerust nog werk aan zijn.

'Huizenjagers', maandag 22 oktober om 19.45 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op EÚn.

Dossiers