Maandag voorlaatste aflevering van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'

zondag 13 januari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Een hardhorige bloemist, je zal hem maar aan je rekker hebben. Bernd heeft een hele toffe en lieve schoonmoeder, Brigitte. Haar enige minpuntje is dat ze nogal goedgelovig is.

Haar schoonzoon wil bij deze zijn excuses aanbieden voor alle stomme grapjes die hij al met haar uithaalde en waar ze met open ogen is ingetuimeld. Enter: de hardhorige bloemist die Brigitte komt verrassen met een blote dikke duiker met een Story aan. Of was het 'grote dikke ruiker met een sorry aan'?

Petra en Steven vormen een hecht gezin, alleen maken zij en hun jonge kindjes zich zorgen om een slechte gewoonte van hun papa: hij rookt. Ongeveer één pakje per dag. Petra: 'Ik laat Steven wekelijks merken dat ik roken niet leuk vind, maar als hij niet luistert, moeten we dat op een andere manier doen.' De 4-jarige Bram heeft een hartverscheurende gedachte: 'We zijn bang dat papa dood gaat'. Steven wordt door zijn vrienden uitgenodigd voor een Halloween-tocht, die eigenlijk een griezelige trip is naar zijn eigen begrafenis.

Kristof is de beste vriend van Sven De Ridder. Je weet het of je weet het (nog) niet: Sven is soms overbezorgd, een beetje een doemdenker en snel in paniek. 'Als we bijvoorbeeld in Het Zwin gaan wandelen en het water stijgt een beetje, denkt hij meteen dat hij gaat verdrinken.' Kristof wil Sven duidelijk maken dat hij soms wat chiller mag zijn en wat meer vertrouwen mag hebben. Hij zorgt ervoor dat Sven een afspraak heeft aan de zoo, dé ideale locatie om Sven door de politie plotsklaps weg te laten leiden naar een nabijgelegen container, omdat een gevaarlijke gorilla ontsnapt is. Toch? Deze scène levert meteen een onvergetelijke apotheose van een tweede seizoen 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' op. De laatste aflevering van de reeks op 21 januari is een compilatie met de beste momenten uit dit seizoen.

'Hoe Zal ik Het Zeggen?', maandag 14 januari om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers