Maandag in 'Met Vier in Bed': Le Grand Cloire in Charente (preview!)

zondag 15 juni 2014

De voorbije week gaf VTM de aftrap van het vijfde seizoen van 'Met Vier in Bed', kwestie van al helemaal in vakantiestemming te komen.

De eerste 4 afleveringen werden door gemiddeld 670.000 mensen (live +VOSDAL) bekeken, goed voor een marktaandeel van 30,4% (VVA 18-54).

Zegt een vakantie in eigen land je niet veel? Maar heb je ook geen zin of het budget om naar een verre bestemming te vliegen en wil je toch genieten van enkele dagen of weken in het buitenland? Waarom dan niet de wagen in stappen en over de landsgrenzen trekken richting Frankrijk, het land van de wijn, kunst en cultuur, de witte stranden aan de Middellandse Zee, de prachtige grootsteden in het binnenland en de rust in de hooggebergtes.

Van maandag 16 tot en met donderdag 19 juni trekt 'Met Vier in Bed' naar Charente, La Roche-Posay, Prunier en Virlet om een inkijk te geven in 4 compleet verschillende bed and breakfasts.

Opnieuw gaan 4 duo’s bij mekaar op bezoek om op het einde van hun verblijf een score te geven, uitgedrukt in een aantal bedjes. Uiteraard worden de kamer en het ontbijt onder de loep genomen, maar ook de gastvrijheid, hygiëne en de activiteit die de uitbaters organiseren voor hun gasten, worden beoordeeld. Wie wint tijdens deze Franse week de 'Met Vier in Bed'-trofee?

Maandag in 'Met Vier in Bed': Le Grand Cloire in Charente
'Met Vier in Bed' trekt deze week door Frankrijk. Aftrappen doen we in Lessac, een dorpje in Charente, een rustige streek in het Westen van Frankrijk. Hier baten Jan en Nadine sinds 2 jaar B&B Le Grand Cloire uit, nadat ze hun drukke leven in Antwerpen onvluchtten om van de buitenlucht te genieten en ze verliefd werden op dit uitgestrekte domein van 10 hectare. Naast de camping met 6 plaatsen, storten Jan en Nadine zich met hart en ziel op hun 2 eenvoudige gastenkamers. 'We weten dat het hier qua design misschien niet 100% is, maar wanneer mensen bij ons komen, worden ze ontvangen met 100% van ons hart', klinkt het bij het koppel. Omdat 2 kamers een beetje weinig is, hebben Jan en Nadine een creatieve oplossing bedacht voor andere logés: een caravan op een kilometer van het hoofdgebouw, te midden van de uitgestrekte natuur.

'Met Vier in Bed', maandag 16 juni om 21.00 uur op VTM.

Bekijk deze aflevering nu al!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Martin Heylen (foto: Eťn - © VRT 2018)

In 'Zelfde deur, 20 jaar later' vond Martin Heylen antwoorden op de vraag: wat doet het leven met een mens, en wat doet een mens met het leven? Voor 'Kom op tegen Kanker' zoekt Martin patiŽnten en familieleden op die de voorbije dertig jaar hun verhaal deden in de uitzendingen van KOTK. Wat doet kanker met een mens, en wat doet een mens met de ziekte? Met jonge en oudere patiŽnten en nabestaanden praat hij over hun strijd en veerkracht, hervallen en weer opstaan, en over lachen, troost en schoonheid in de moeilijkste fase van hun leven.

'Mensen Verzetten Bergen: Zelfde Deur, Zoveel Jaar Later', om 21.15 uur op Eťn.

Dossiers