Lien Van de Kelder in 'Op Weg met Jan'

woensdag 9 januari 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

In het tweede seizoen van 'Op Weg met Jan' gaat Jan Van Looveren op een avontuurlijke roadtrip, telkens vergezeld door een straffe vrouw met een sterk verhaal. Deze week actrice Lien Van de Kelder (36).

Jan gaat met Lien naar El Salvador. Niet toevallig, want in El Salvador wil Lien al lang op zoek naar een stuk familiegeschiedenis. Haar 'tante Cécile' stichtte er in de jaren '70 een ziekenhuis en materniteit. Ook haar oom Bernard ging daarheen, maar hij werd er vermoord. Lien wil het levenswerk van haar familie graag met eigen ogen zien. Het wordt een emotioneel bezoek.


Lien vertelt Jan over haar gezin met plusdochters: geen makkelijk verhaal. Voor Lien was het plusmoederschap, op jonge leeftijd en terwijl ze zelf nog geen moeder was, een zware dobber. De dochters van haar partner Hans hadden het moeilijk met de situatie, zeker toen Lien zelf haar eerste kindje kreeg. Dat alles ligt nu gelukkig al een tijdje achter hen, want intussen dragen haar plusdochters de kleintjes op handen, en is het gezin één gezellige bende.

'Op Weg met Jan', donderdag 10 januari om 21.30 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers