Kiezen is verliezen in 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'

zondag 21 oktober 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Vier dames vertrokken al richting België maar olijfboer Manu kreeg nog even uitstel, zagen gemiddeld 830.000 kijkers (live +3), goed voor een marktaandeel van 27,7% (VVA 18-54).

Op maandag 22 oktober moet hij echter één van zijn drie dames naar huis sturen en daar ziet hij erg tegenop.

Hij vindt hen alle drie fantastische, aantrekkelijke vrouwen en wil niemand kwetsen. Maar toch moet hij een keuze maken tussen de humoristische agente Hilde, de lieve en toegewijde Christine en de gevoelige Rita, met wie hij veel connecties heeft. Er vloeien heel wat tranen bij het afscheid.

Jan neemt Romina en Laura mee naar een landbouwbeurs en laat de cowgirls kennismaken met het rodeo rijden. De dames geven zich meer en meer bloot en praten met Jan over heel persoonlijke dingen. Jeroen trakteert Joëlle en Severien op pizza in het mooiste stadje van de streek. Ondertussen neemt de concurrentie tussen beide dames toe. Bjorn neemt Jolien en Evelyn mee naar ‘zijn’ plaatsje, waar hij zich afzondert van de wereld als hij daar even nood aan heeft. Ze spotten er wapitiherten en slapen er met z’n drieën in een zelfgebouwde tipi. Jitse en één van de dames beslissen samen dat een relatie er voor hen niet inzit. Hij kiest ervoor om zich volledig te geven aan zijn favoriete meisje.

'Boer zkt Vrouw EXTRA', op VTM.be en de VTM app
Elke maandagavond na de aflevering op VTM, kunnen de fans terecht op VTM.be en in de VTM app, om nóg dieper meegenomen te worden in het verhaal van de boeren. Samen met een psycholoog/seksuoloog en bekende fans, duikt Dina Tersago in extra beeldmateriaal en nemen ze samen topics die in de aflevering aan bod kwamen onder de loep. Waar 'Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond'  stopt, gaat 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Extra' online net dat stapje verder.

Op maandag 22 oktober komt Kürt Rogiers opnieuw langs bij An Lemmens. Zijn ouders zijn dit jaar 50 jaar getrouwd, iets waar Kürt ook met zijn eigen vrouw naar uitkijkt. Deze week bespreekt hij ook zijn favoriete boer met An. Met de experte heeft An het ook over de moeilijkheden van nieuwe koppels en omgaan met de schoonfamilie.

'Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond', maandag 22 oktober om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers